Hopp til hovedinnhold

Vi tegner ditt personlige hjem

Hos Blink Hus gir vi deg friheten til å drømme stort og tenke utenfor boksen. Derfor tilbyr vi en spennende mulighet til å tegne ditt drømmehjem fra bunnen av sammen med talentfulle arkitekter. Våre arkitekter er eksperter på å balansere funksjonalitet og estetikk, og de vil jobbe tett med deg for å sikre at drømmehjemmet oppfyller alle dine forventninger.

Inspirasjonshus i alle stiler

Våre kataloghus er ment som inspirasjonshus. Du kan selvfølgelig bygge huset akkurat slik det er, men veldig mange av kundene våre ønsker små og store endringer på de opprinnelige tegningene.

Det starter gjerne med at du finner et hus du liker i det store utvalget av kataloghus. Moderne, funkis, herskapelig, tradisjonelt eller kanskje du vil ha det lite og praktisk? Stilen og størrelsen skal dekke akkurat ditt behov.

– Når du har valgt en hustype, setter vi deg i kontakt med en av våre arkitekter. Kanskje trenger du å tilpasse huset til tomten? Kanskje ønsker du å utvide huset, eller du har spesielle ønsker om en planløsning som passer for deg og din familie?

Funkisbolig på Karmøy

Inspirert av eneboligen Haugesund skapte tegneren hos Blink Hus Rasmussen Bygg en unik funkisbolig sammen med Gunhild og Stig-Arild på Karmøy.

Noen vil ha større kjøkken, noen vil bytte om på etasjene, noen vil løfte taket – vi kan løse det meste i samarbeid med deg. Våre arkitekter kan også tegne huset helt fra bunnen av – i tråd med dine ønsker.

Moderne stue i egentegnet bolig

Ingenting ble overlatt til tilfeldighetene når Lasse og Elisabeth skulle bygge sitt drømmehjem for tredje gang med Blink Hus Sigdal.

Arkitekttegnet hus

Når du bygger med Blink Hus, får du altså ditt eget arkitekttegnede hus. – Vi opplever at kundene våre er blitt mye mer bevisste på arkitektur og design. Samtidig ønsker folk hus som er praktiske og mest mulig vedlikeholdsvennlige i bærekraftige materialer, sier Bjørn Martin Bakkebø i Blink Hus Bokvalitet.

Det er slutt på den tiden da vi ønsket å ligne på naboen. Den store trenden i dag er at vi vil ha et personlig hjem. Vi vil ha farger, vi vil ha sjarme, vi vil ha et hjem med vår egen signatur.

Vi ser en klar trend mot at folk vil ha mer kompakte og moderne hus, de vil ha åpne løsninger og egne soner for familiemedlemmene. Gjerne med en skjermet foreldreavdeling med eget bad og walk-in-garderobe, samt ungdomsavdeling eller barneavdeling et annet sted i huset, fortsetter Bjørn Martin.

Stort funkishus på Sortland

Svein Perander og kjæresten Birgit tegnet skissene til eget funkishus med blyant og viskelær. Boligen var tilpasset tomten de hadde kapret. Funkisboligen ble realisert av Blink Hus Nordteam på Sortland.

Tegn drømmehjemmet fra bunnen av med våre arkitekter

Ønsker du et skreddersydd hus tilpasset dine behov? Ta kontakt med din lokale Blink Hus-forhandler som er klar til å hjelpe deg med å realisere boligdrømmen!

Relaterte artikler

Gikk for et dempet moderne uttrykk på gårdstomta

Da Siv Tone og familien skulle bygge nytt hus på gårdsplassen på Kråkneset, ønsket de et hus som var moderne, men som også passet inn med omgivelsene på gården. Løsningen ble å gå for en tradisjonell husform med moderne detaljer i eksteriøret.