Hopp til hovedinnhold
Pure Oak veggplater på badet fra Fibo

Få et fresht bad som tar hensyn til både miljø og lommebok

Fibo tilbyr et bredt sortiment av veggpanel med unike design i tre, stein, sement, 3D og mange ulike farger.

Sikkerhet i mer enn 70 år

Helt siden 1952 har Fibo jobbet med 100% vanntette vegger for våtrom – i alt fra private hjem til større boligprosjekter, skoler, sykehus, hoteller og dagligvarebutikker.

Produksjonen foregår i Lyngdal. Her har de oppgradert fabrikken til å bli et moderne lavutslippsanlegg som produserer stadig større volumer med stadig mindre energi – og med redusert avfall og økt gjenvinning.

Negro Grande veggplater fra Fibo

Negro Grande

Det bærekraftige valget

I Fibo jobber de målrettet for å bidra til en mer bærekraftig byggebransje. De har satt seg konkrete mål og forpliktet seg til å ta ansvar for miljøet ved å aktivt bruke rammeverket til både ESG og FNs bærekraftsmål. Deres veggpaneler er laget av PEFC-sertifisert tre som garanterer et bærekraftig skogbruk og leveres med sin egen EPD (Environmental Product Declaration) som dokumenterer miljøberegningen for både råvare og produksjon. Tre er en fornybar ressurs som lagrer karbon, og et bad bygget med Fibo gir opptil 45% lavere CO2 utslipp sammenlignet med et flislagt bad.

Enkel fornyelse av kjøkkenet

Oppdatering av kjøkkenet ditt trenger ikke å være komplisert. Med Fibo Kitchen Board kan du enkelt gi kjøkkenet ditt et nytt utseende samtidig som du beskytter veggen mellom benkeplate og overskap mot vannsprut og matflekker. Disse praktiske panelene kommer i et bredt utvalg av spennende dekorer, slik at du kan finne den perfekte stilen som passer din smak og innredning. Enten du trenger mindre paneler på 11x600x580 mm eller full lengde paneler på 11x600x2400 mm - perfekt for kjøkken uten overskap - så tilbyr Fibo et fleksibelt alternativ som passer for ethvert kjøkken.

Lentini Dark veggplater på kjøkkenet fra Fibo

Lentini Dark

Lentini Grey veggplater på kjøkkenet fra Fibo

Lentini Grey

Relaterte artikler

Fire grunner til å velge et miljøvennlig bad

Å velge miljøvennlig er smart for både planeten, økonomien og baderommet. Med det bærekraftige veggsystemet fra norske Fibo velger du fra et enormt utvalg dekorvarianter innen moderne skandinavisk design.

Bad – inspirasjon og årets trender

Bad – inspirasjon og årets trender

Er 2023 året da du endelig skal pusse opp badet? Kanskje planlegger du å bygge et helt nytt bad og søker inspirasjon? Baderommet er ikke lenger bare et praktisk rom; det har også blitt et sted for avslapning og personlig uttrykk. La oss utforske de mest spennende trendene sammen med våre leverandører, Fibo og ProTre.