Hopp til hovedinnhold

Fire grunner til å velge et miljøvennlig bad

Å velge miljøvennlig er smart for både planeten, økonomien og baderommet. Med det bærekraftige veggsystemet fra norske Fibo velger du fra et enormt utvalg dekorvarianter innen moderne skandinavisk design.

1. Kortreist, norsk og bærekraftig

I Lyngdal ligger Fibos moderne lavutslippsanlegg for produksjon av miljøvennlige veggsystemer. Hos Fibo går utvikling og innovasjon hånd i hånd med et prinsipp om å følge FNs bærekraftsmål i alle ledd – også når det gjelder valg av råvarer. Derfor er miljøsertifisert, fornybart trevirke den viktigste byggeklossen i Fibos veggsystem.

Beige og brunt baderom fra Fibo

2. En løsning som varer

I det grønne skiftet er det avgjørende å gå fra «bruk-og-kast» til holdbare løsninger. Bærekraft handler om å skape ting som varer. Derfor har Fibo utviklet et veggsystem med overlegen slitestyrke, 15 års garanti og en angitt levetid på minst 20 år. På et flislagt bad kan vannskader og lekkasjer gå under radaren fordi de ikke er synlige. Veggpanelene fra Fibo er unike ved at membranen sitter i fronten og ikke på baksiden. Da unngår man skjulte vannskader, og kan ha glede av badet i mange, mange år.

3. Spar miljøet – og lommeboken

Miljøvennlige løsninger trenger ikke å bety større utgifter. Tvert imot. Med Fibo sparer man dyrebar tid. Monteringen går opptil fem ganger raskere enn å legge flis. Veggpanelene kommer i fulle lengder og klikkes enkelt sammen med Fibo Aqualock som gir usynlige skjøter. Du dekker større flater av gangen, og slipper liming og fuging, herding og tørketid.

4. Lekkert design i hundrevis av varianter

Å velge miljøvennlig betyr ikke å gå på akkord med design. Med Fibos flere hundre dekorvarianter åpner det seg nærmest uendelige valgmuligheter. Her er det noe for enhver smak - enten man foretrekker det tidløse, liker høy glamfaktor og en trendy palett, eller ønsker en moderne naturstil i betong eller marmor.

Alle Fibos veggpaneler har også dokumentert antibakteriell effekt, slik at man alltid har et lettstelt og hygienisk baderom.

Relaterte artikler

Vårens boligtrender 2022

Vår interiørarkitekt, Vibecke Caspari Nord, deler sine tanker om hvilke boligtrender vi vil se mye av i 2022.

En peis for moderne hjem

Ethvert hjem fortjener en vakker peis. Nordpeis Praha er liten og nett og gir akkurat passe mye varme til at du kan fyre så ofte du vil.