Hopp til hovedinnhold
Spiler på badet fra Protre

Bad – inspirasjon og årets trender

Er 2023 året da du endelig skal pusse opp badet? Kanskje planlegger du å bygge et helt nytt bad og søker inspirasjon? Baderommet er ikke lenger bare et praktisk rom; det har også blitt et sted for avslapning og personlig uttrykk. La oss utforske de mest spennende trendene sammen med våre leverandører, Fibo og ProTre.

Inspirasjon til nytt bad

Trendene er både fascinerende, dristige og personlige. La deg inspirere og utforsk ditt eget personlige uttrykk. Dette året utforsker vi organiske elementer som assosierer til vann, natur og dempede farger. Fargespekteret er varmt og vågalt, inspirert av sydlige strøk, autentiske materialer og farger som minner om varmen.

Våtromsplater som gir naturfølelse

Fibo tilbyr baderomsplater som ser ut som ekte tre, men som er vanntette. Mulighetene er altså mange for å lage en hjemmekoselig og levende atmosfære. Atmosfæren i rommet skaper det perfekte utgangspunktet for hyggelige morgener og avslappende kvelder.

Baderomspanel0164 Oak Nature fra Fibo.

Baderomspanel0164 Oak Nature fra Fibo.

Eksklusiv varme og modige detaljer

Drømmer du om et bad med hotellfølelse? Velg eksklusivitet med gylne aksenter som 2024 Black S M71. Dette uttrykket er for de modige som ønsker å skille seg ut.

Baderomspanel 2024 Black S M71 fra Fibo.

Selv et lite bad kan føles romslig når man eksperimenterer med forskjellige farger og mønstre på veggpanelet. Baderomspanel 2024 Black S M71 fra Fibo.

Romantisk ro i grå og hvite toner

Lyse, rolige rom går aldri av moten, men nå ønsker vi litt varmere grå og hvite nyanser. Velg duse og behagelige lyse toner for et elegant og romantisk uttrykk. Pynt med myke tekstiler, blankt glass og andre lette elementer.

Baderomspanel 2273 White Marble fra Fibo.

Baderomspanel 2273 White Marble fra Fibo.

Uperfekt perfekt med gjenbruk

Bærekraft og gjenbruk er i vinden, og du kan gjøre badet unikt ved å bruke eldre gjenstander. For eksempel kan gamle messinglysestaker tjene som knagger til håndklærne, og gamle finglass kan bli tannbørsteholdere. Ta sjarmen og historien til gamle gjenstander inn i badet ditt.

Baderomspanel 7969 Rough Wood fra Fibo.

Baderomspanel 7969 Rough Wood fra Fibo.

Japandi-stilen for funksjonalitet og naturlighet

Japandi kombinerer skandinavisk funksjonalitet med japansk minimalisme. Den minimalistiske stilen har allerede funnet veien til baderomsdesign. Fibos nye M0500-design er inspirert av denne trenden og gir badet ditt den populære Japandi-estetikken med teksturert dybde og varme.

4002 Terrazzo Light fra Fibo.

4002 Terrazzo Light fra Fibo.

Farget fugemasse for moderne uttrykk

Farget fugemasse er en populær trend i interiørdesign, spesielt for baderom og kjøkken. Med Fibos Colour Splash Limited Edition, kan du enkelt integrere denne trenden i ditt eget hjem og skape et moderne og stilig uttrykk.

9004 Go Blue fra Fibo.

9004 Go Blue fra Fibo.

Spilepanel på badet

Lune farger med spilepanel skaper en avslappende atmosfære. Foto: Fargerike

Lune farger med spilepanel skaper en avslappende atmosfære. Foto: Fargerike

Spilepanel er trendy og stilfullt, og gir interiøret en varm og eksklusiv atmosfære. Ønsket om trespiler på badet er økende, og nå kan du få spilepanel laget av eik med egenskaper som passer for våtrom.

EASY STEAM™ fra ProTre er en integrert del av EASY SPILEPANEL™ konseptet, som gir deg en diskré måte å feste trespilene på, i kombinasjon med EASY Spileplater og EASY Innfestingsklips.

Dette produktet kan monteres både på vegger og i tak eller himlinger, og det kommer som standard dimensjon: 21x043 mm. Råmaterialet er europeisk eik med fingerskjøting, og overflaten er behandlet med hvitpigmentert lakk, som gir en lys og delikat finish som passer perfekt inn i nordiske interiør og hjem.

Sopp- og råtebeskyttelsen er grundig dokumentert og testet, og produktet egner seg godt for langvarig bruk i rom med høy luftfuktighet. Det bør imidlertid unngås å montere det i områder med direkte vannsprut eller vannkontakt.

Spiler fra ProTre. Foto: RicardoFoto.

Spiler fra ProTre. Foto: RicardoFoto.

La Fibo og ProTres kreative løsninger gjøre badet ditt til et sted for avslapning og luksus. De har stort utvalg og mye mer å vise til på sine nettsider. Vi håper du har blitt inspirert!

Skal du bygge nytt hus eller renovere din bolig?

Ta kontakt med din nærmeste Blink Hus-forhandler for å høre hvordan våre håndverkere kan hjelpe deg i små og store prosjekter.

Relaterte artikler

Fire grunner til å velge et miljøvennlig bad

Å velge miljøvennlig er smart for både planeten, økonomien og baderommet. Med det bærekraftige veggsystemet fra norske Fibo velger du fra et enormt utvalg dekorvarianter innen moderne skandinavisk design.

Interiørarkitektens drømmehus

Våre arkitekter og interiørarkitekter bruker store deler av tiden sin på å hjelpe kundene våre med å tegne og innrede hus. Men hvilke løsninger ville de gått for om de selv skulle bygge hus i dag? Vi har spurt interiørarkitekt Vibecke Caspari Nord om hva hennes drømmehus ville inneholdt.