Hopp til hovedinnhold

Møt fremtidens klimautfordringer

Hos Lyssand har vi produsert vinduer siden 1947 og som en av de største produsentene i Norge vet vi hva kvalitet betyr for kundene våre. Lyssand vinduer er laget for å vare, det er også derfor vi gir opp til 30 års garanti mot sopp og råte.

Lyssand vakuumimpregnerer alle tredelene i vinduet før de setter det sammen, dette er en av årsakene til at de kan gi lange garantier mot sopp og råte.

Mer ekstremvær fremover

Om vi ønsker det eller ei, så kommer fremtiden til å bringe med seg en annerledes værtype enn det vi har vært vant med de siste 40 årene. Vi får mer ekstremvær med mer regn, lengre tørkeperioder og høyere temperaturer. Dette kommer til å sette alle bygningselementer på prøve og vil ifølge Sintef Byggforsk øke råtefaren i norske bygg og boliger i årene som kommer.

Å velge trygge produkter som tåler økte fuktnivåer er en viktig del av å unngå påvirkning fra fremtidens klimautfordringer.

Lyssand har jobbet med dette i mange år og leverer vakuumimpregnerte vinduer og balkongdører med lang garanti mot sopp og råte. Velger du vinduer fra Lyssand så er du klar for alt naturen skulle by på i framtiden.

Se en film om Lyssand

Relaterte artikler

Slik får du høy bokvalitet og lavere strømregning

Som en av Norges største boligleverandører, er vi alltid på jakt etter de beste løsningene for kundene våre. Derfor har alle nye Blink Hus isoleringsløsninger fra Glava Isolasjon. Med rekordhøye strømpriser kan det likevel være greit med noen tips for å få ned forbruket.

Trygghet i kvalitet

Blink Hus og NorDan har samarbeidet veldig godt i mange år, og deres høye kvalitet gir økt trygghet for våre kunder.