Hopp til hovedinnhold

Trygghet i kvalitet

Blink Hus og NorDan har samarbeidet veldig godt i mange år, og deres høye kvalitet gir økt trygghet for våre kunder.

Med produksjon bygget på kvalitet i snart 100 år, gir NorDan vinduer og dører deg den tryggheten du fortjener når det kommer til fasaden på huset ditt. Vi har konstant vært en forløper for kvalitet, miljø, innovasjon og trygghet i våre produkter.

Vi skryter på oss flere titler, blant annet Norges beste garantier på vinduer og dører. Det er fordi du som kunde kun fortjener de beste produktene, til de beste vilkårene. Om uhellet først skulle være ute, er det trygt å vite at du har over 90 års erfaring i ryggen, og de beste garantiene du finner på markedet.

Din fasade, uten kompromiss

Våre produkter leveres slik du ønsker å ha dem. Om de skal være i tre, tre med aluminiums bekledning eller hel aluminium, så får du alt dette hos en og samme leverandør. Slik at du som huseier enkelt har kontroll og får det akkurat slik du har sett det for deg.

22 standardfarger

Hvilken farge skal vinduene være? Det bestemmer du. Vi tilbyr hele 22 standardfarger du kan velge mellom, uten ekstra kostnad.

Ønsker du å gjøre boligen komplett så tilbyr vi i tillegg myggnetting, innvendig og utvendig, solskjerming samt innvendig solskjerming skreddersydd til dine vinduer og dører.

Bærekraftig kvalitet

Hos NorDan vet vi at kvalitet varer lengst. Vi tar et ekstra steg for å bevare din investering, og vakuum impregnerer våre vinduer og dører, slik at de er ekstra motstandsdyktige mot sopp og råte. Vi bruker furu med ca. 90% kjerneved, hentet fra bærekraftige skoger i Nord-Europa.