Hopp til hovedinnhold
Det herskapelige huset Nesøya

Herskapelig hus

Å investere i et hjem handler ikke bare om å kjøpe et sted å bo, men om å skape en livsstil som reflekterer din unike personlighet! Verdsetter du det ekstraordinære? Utforsk våre herskapelige hus – nøye designet for deg som setter pris på luksus og tidløs eleganse. Bli bedre kjent med våre hus i herskapelig stil:

Bygge et herskapelig og klassisk hus? Tilpass våre husmodeller!

Blink Hus gir deg muligheten til å skreddersy alle ferdighusmodellene etter dine ønsker! Du kan bygge huset akkurat som vist i katalogen, legge til ekstra soverom eller rett og slett endre hele planløsningen – det er din visjon som styrer.

Se hvordan du kan tilpasse plantegningen

En av våre kunder tilpasset planløsningen ved å bytte om på etasjene i det herskapelige ferdighuset Sandviken.

Det var ingen plass vi følte oss så godt tatt imot som hos Blink Hus. De har gitt oss et hjem akkurat som vi ville ha det. – Mats-André Både Chruickshank, kunde hos Blink Hus Nordteam

Se det flotte resultatet her!

Lær mer om fleksibiliteten til våre hus: Last ned gratis digital huskatalog

Herskapelig hus fra Blink Hus

Vi tok turen innom Mats-André og Renate ett år etter innflytting. Klikk her for å lese mer om deres herskapelige bolig.

Herskapelig hus med utleiedel

Hva med å få ekstra inntekter hver måned? Selv om vi ikke har herskapelig hus med utleiedel i katalogen vår, kan arkitekter hos din lokale forhandler hjelpe deg med å legge til en utleieenhet i plantegningen.

Ønsker du et herskapelig hus med utleiedel? Ta kontakt for en boligprat!

Arkitekttegnet herskapelig hus – den store husdrømmen?

Skap ditt eget herskapelige uttrykk! Våre arkitekter kan skreddersy noe helt unikt fra bunnen av, kun for deg. La oss sammen kombinere de elegante, herskapelige detaljene med praktiske løsninger. Kanskje du drømmer om et praktfullt inngangsparti med majestetiske søyler, eller kanskje et ekstra stort stueområde med et tilhørende bibliotek? Vi gleder oss til å høre dine visjoner!

Dronebilde av et herskapelig hus

Med vakre hager og flotte fasader, skaper herskapelige boliger umiddelbart et positivt inntrykk. Arkitekttegnet herskapelig hus, bygget av Blink Hus Byggmester Reidar Vallestad.

Hvitt herskapelig hus med sort tak

Her satt huseierne seg ned sammen med forhandlerens tegner, Kenneth, og forklarte hva de så for seg og hva de ønsket. Foto: Blink Hus Byggmester Reidar Vallestad

Din nærmeste forhandler kan gi gode råd om mulighetene – ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Hvorfor bygge et herskapelig hus?

1. Hus med unik karakter

Et herskapelig hus kjenner du igjen på den eksklusive utformingen. Huset har ofte vakre trapper og rikelig med vinduspartier over hele huset. Klassiske elementer som gavler, søyler og dekor kan skimtes på lang avstand, og gir en storslått stemning.

2. Romslig og behagelig boareal

Herskapelige hus tilbyr romslige boarealer med ekstra takhøyde og store, åpne rom. Dette gir ikke bare en følelse av luksus, men skaper også et behagelig og luftig miljø for alle som bor der.

3. Tidløst design

Den herskapelige stilen har allerede en lang historie. Den harmoniske balansen mellom proporsjoner, linjer og detaljer gjør disse hjemmene like appellerende i dag som de vil være i mange år fremover.

Romslig inngangsparti med dobbel sort ytterdør

I et herskapelig hus får du en helt unik romfølelse! Foto: Blink Hus Byggmester Reidar Vallestad

Herskapelig hus: Pris og skreddersøm

Prisen for et enkelt herskapelig hus vil være tilgjengelig når du registrerer deg på vår nettside og velger nærmeste forhandler. Vår nettside viser standardpriser. Merk at tomt, grunnarbeider, tilvalg og tilpasninger ikke er inkludert i prisen. Våre forhandlere er imidlertid klare for å gi deg et skreddersydd prisoverslag for hele prosjektet – ta kontakt!

Mørkt kjøkken med matchende mørk farge på veggen

I et herskapelig hus er det rom for at hele familien kan delta i matlagingen.

Herskapelig hus: Interiør

Når det gjelder materialvalg og dekor i herskapshus, er det flere tips og triks som kan hjelpe deg med å skape den perfekte atmosfæren:

  • Materialer: Mange foretrekker materialer av høy kvalitet, som ekte treverk og marmor, for å skape en ekstra følelse av luksus.
  • Detaljer: Du kan også legge til detaljer som dekorative listverk, takrosetter og søyler for å forsterke det herskapelige utseendet.
  • Farger: For å skape en følelse av ro og eleganse, kan du velg dempede farger som krem, beige, taupe og grå. Suppler gjerne fargepaletten med hint av gull, sølv eller kobber for ekstra glamour.
  • Møbler: I et herskapelig hus har du plass til store og imponerende møbler. Her kan møbler med antikk finish eller antikke elementer også skape den rette atmosfæren!
  • Tekstiler: Legg til luksuriøse tekstiler som silke eller fløyel for å skape en mykere atmosfære og legge til komfort.
  • Belysning: Belysning spiller en viktig rolle i å skape en god atmosfære. Bruk gjerne krystallkroner, og stearinlys på høye lysestaker for å fremheve de vakre detaljene i rommet.
Klassiske detaljer! Lange gardiner, høye fotlister og store vinduskarmer er noen av kjennetegnene for interiøret i herskapelige boliger.

Klassiske detaljer – se så lekkert! Lange gardiner, høye fotlister og store vinduskarmer er noen av kjennetegnene for interiøret i herskapelige boliger.

Se vårt utvalg av herskapelige ferdighus

Drømmer du om å bygge et herskapelig hus? Ta kontakt for å høre om priser og muligheter. Vi gleder oss til å gjøre din drøm til virkelighet – enten du har en skrå tomt, flat tomt eller ingen tomt. Her finner du din nærmeste boligforhandler!

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?

Relaterte artikler

Husbygging - hvor starter jeg?

Er du usikker på hvilken ende du skal starte i når du har bestemt deg for å bygge hus? Her er gode tips på steg i riktig retning fra boligselger Sondre Natås Strand i Blink Hus Steinsbø.

Dette tror boligselgeren blir framtidens bolig

Klimaendringene er et faktum. Som en av Norges største boligbyggere, har vi i Blink Hus et viktig ansvar for å gjøre det mest mulig klimanøytralt å bygge hus. Det finnes faktisk ganske mange valg du som kunde kan ta for å gjøre din bolig mer miljøvennlig, og allerede nå har vi noen tanker om hvordan våre boliger vil se ut i framtiden.