Hopp til hovedinnhold
Lekkert herskapelig hus

Bygde herskapelig hus

Mats-André og Renate bygget drømmehuset med Blink Hus. Hør hva de sier om deres herskapelige hus ett år etter innflytting!

Herskapelig hus ble virkelighet

Mats-André og Renate hadde en klar visjon om hvordan deres drømmehus skulle se ut. Etter å ha sett flere herskapelig hus på nett, valgte de å besøke Blink Hus for å få hjelp til å realisere deres visjon. Der ble de møtt av imøtekommende fagfolk som hjalp dem med å få akkurat det huset de drømte om.

Tok utgangspunkt i herskapelig ferdighus

Familien var enig i hvilken stil det skulle være på deres nye hjem. Blink Hus har flere modeller av herskapelige hus i katalogen, og med noen justeringer på husmodellen Sandviken, ble det akkurat slik familien på seks hadde håpet.

Sandviken er et herskapelig hus med en god og åpen planløsning. Huset er designet med samlende soner i første etasje, men dette valgte paret å flytte til andre etasje. Det er akkurat dette som er så flott med Blink Hus sitt boligkonsept: alle hus kan tilpasses akkurat slik du ønsker det. Vi hjelper deg med å se boligens livsløp, slik at huset også kan være et godt hjem når barna flytter ut. Kanskje barnerommet en dag skal bli mors walk-in-closet, eller fars TV-stue? Hvorfor ikke planlegge for dette allerede når huset blir bygget? Våre Blink Hus-forhandlere rådfører deg godt i planleggingsfasen! På denne måten kan du bli like fornøyd som Mats-André og Renate.

Stue i herskapelig hus
«Det sies at man må bygge tre hus for å være fornøyd, men jeg kan per dags dato ikke si noe jeg ville endret på. Det var ingen plass vi følte oss så godt tatt imot som hos Blink Hus. De har gitt oss et hjem akkurat som vi ville ha det.»

-Mats-André Både Chruickshank, kunde hos Blink Hus Nordteam

Flere favorittsoner i hjemmet

Familien har funnet seg godt til rette i sin nye bolig tett ved skogkanten i Hangfjorden. I godstolen i andre etasje finner Mats-André roen foran doble balkongdører og store vinduer med utsikt til fjell og fjord. Familien la også vekt på at sonene i huset skulle være gode samlingspunkt for hele familien.

Mørkt kjøkken i herskapelig hus
"Vi ønsket en stor kjøkkenøy med plass til hele familien. Her kan vi tilberede mat, og alle har sin plass når vi spiser middag. Det er klart det gjør noe ekstra når du kommer hjem til dette huset! Vi trivdes også i huset vi bodde i tidligere, men jeg tør påstå at det ikke kan måle seg med denne boligen"

Bli med hjem til Mats-André og Renate

Drømmer du om et herskapelig hus?

Start din boligreise, og bli inspirert av våre flotte herskapelige, moderne og tradisjonelle husmodeller. Har du en klar visjon for hvordan ditt nye hus skal se ut? Vi hjelper deg også med ditt helt eget arkitekttegnet hus. Ta kontakt med din nærmeste Blink Hus-forhandler for rådgivning til dine byggeplaner. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Relaterte artikler

Herskapelig hus

Herskapelig hus

Å investere i et hjem handler ikke bare om å kjøpe et sted å bo, men om å skape en livsstil som reflekterer din unike personlighet! Verdsetter du det ekstraordinære? Utforsk våre herskapelige hus – nøye designet for deg som setter pris på luksus og tidløs eleganse. Bli bedre kjent med våre hus i herskapelig stil:

Vi skreddersyr ditt hjem

Vi skreddersyr ditt hjem

Du bygger ikke bare et hus - du bygger din nye hverdag. Det er noe spesielt med å skape et hjem som gjenspeiler din egen stil og personlighet. Våre boligrådgivere og arkitekter er klare til å lytte til dine ideer, ønsker og drømmer. Resultatet blir et hjem som er unikt, inspirerende og helt ditt eget.