Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Sandviken
Herskapelig hus

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

140 m²

Bruksareal (BRA)

222,2 m²

Primærrom (P-rom)

206,3 m²

Største lengde

13,4 m

Største bredde

12,8 m

Herskapelig hus med preg av luksus.

Med sitt herskapelige uttrykk og praktiske rominndeling er Sandviken en flott kombinasjon av eleganse og funksjonalitet.

God og åpen planløsning

Sandviken er et flott og herskapelig hus med en imponerende og innbydende hall, med et romslig garderoberom ved siden av. Huset har en god og åpen planløsning, med en stor stue i første etasje som har adkomst til hagen gjennom doble dører. I samme etasje finner du også tre store soverom som gir god plass til å sove og slappe av. Disse soverommene er perfekte for familier som trenger ekstra rom til barna eller for å ha gjester på besøk. I tillegg vil du finne et bad som er plassert i nærheten av soverommene for bekvemmelighet. Vaskerommet i første etasje er også praktisk plassert ved siden av entreen. Vaskerommet har god plass til å vaske og tørke klær, samtidig som du også kan oppbevare støvsuger, strykebrett og lignende her. Samlet sett er første etasje i boligen en praktisk og funksjonell etasje som er ideell for en travel familie som ønsker å bo i en luksuriøs og herskapelig bolig.

Stor åpen stue- og kjøkkenløsning

I andre etasje finner man en stor og romslig stue med en buet balkong som gir en vakker utsikt over området.

Sandviken - Herskapelig hus med preg av luksus

Kjøkkenet og allrommet er åpent mot stuen og gir rikelig med plass til å underholde mange gjester. Det store vinduspartiet fyller rommet med naturlig lys og gir huset en følelse av å være lyst og luftig. I tillegg til det store allrommet og stuen i andre etasje, vil du også finne et stort soverom med eget bad og garderobe. Dette soverommet gir en følelse av komfort og luksus, og har god plass til en stor seng og andre møbler.

Sandviken er et hus som kombinerer eleganse og funksjonalitet på en flott måte, og som passer godt for deg som ønsker god plass og praktiske løsninger i et herskapelig uttrykk. Med sine store rom og åpne planløsning, gir huset også gode muligheter for sosiale sammenkomster og hyggelige stunder med familie og venner.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?