Hopp til hovedinnhold
Trysil hytta fra Blink Hus

Hytte på fjellet

En hytte på fjellet er det perfekte tilfluktssted fra den travle hverdagen mange av oss lever. Oppdag de uendelige mulighetene med en fjellhytte.

På hytta står tiden stille. Etter en hektisk uke i storbyen, er det lite som slår følelsen av å komme seg opp på fjellhytta, fyre i peisen og kjenne roen senke seg. Trekk inn den friske fjellufta og gjør deg klar for å lade batteriene. Her venter eventyr i fleng både innenfor og utenfor døren. Uansett hva du liker å gjøre, ligger alt til rette for gode minner og opplevelser på hytta.

Et hjem nummer to

Mange ser på hytta som et hjem nummer to. Hytta er ikke bare et sted hvor man overnatter en gang iblant. Det er et sted hvor man skaper verdifulle minner med familien. Et sted man kan invitere slektninger, venner og kolleger. Et sted hvor man kan feire både påske, jul og store begivenheter. Til og med et sted hvor man kan ha hjemmekontor og oppnå en helt annen grad av produktivitet og konsentrasjon.

Les også: Blink Hus blant Norges største hytteleverandører i 2021.

Lekkert interiør i Trysil hytta fra Blink Hus

Lekkert interiør i Trysil 2 hytta

Dette er viktig for nordmenn som vil bygge hytte

Tilgang på natur og opplevelser

Tor Olav Gåsland er daglig leder i Blink Hus Bjerkreim Trelast. De siste årene har han bistått en lang rekke nordmenn med å realisere hyttedrømmen sin. Når det gjelder hva nordmenn er opptatt av når de skal kjøpe hytte, er det noen tendenser som går igjen:

«Det som ser ut til å være viktigst for kundene våre er beliggenhet. Hytten bør ha kort reiseavstand fra hjemmet, samt nærhet til turområder, skiløyper og alpinanlegg,» forteller Tor Olav.
Tor Olav Gåsland, i Blink Hus Bjerkreim Trelast

Tor Olav Gåsland, i Blink Hus Bjerkreim Trelast

For mange fungerer en hytte på fjellet som en base hvor man har tilgang på naturopplevelser og friluftsaktiviteter rett utenfor døra.

Kvalitet og personlighet

Selve standarden på hytten ser også ut til å bli stadig viktigere. Kundene vil ha en kvalitetshytte som varer i generasjoner. Mange ønsker også å sette sitt eget personlige preg på hytten gjennom små tilpasninger av farger og materialer. Dette er naturligvis fullt mulig.

Få inspirasjon til Hytteinteriør

Interiøret i Blåtind hytta fra Blink Hus

Hytta Blåtind

Forutsigbarhet i leveransen

«Vi får ofte spørsmål om når hytten vil være klar for overlevering. Dette avhenger av både størrelse og andre faktorer, men vi ser ofte at det tar rundt 8-12 måneder å bygge en hytte.»

-Tor Olav Gåsland, daglig leder i Blink Hus Bjerkreim Trelast.

Hyttelivet på fjellet

Uansett årstid, ligger forholdene til rette for fantastiske opplevelser på hytta. Vi i Blink Hus benytter slitesterke materialer av høy kvalitet i hyttene vi bygger. Dette gir værbestandige hytter som står seg like godt gjennom de sterkeste vinterstormene som de varmeste sommerdagene.

Sommer på fjellet

På sommeren er fjellet et fantastisk sted å være i. Du kan dra på fisketur i elva, bade i ferskvannet, gå flotte turer, plukke bær og sopp, eller hjelpe barna å bygge en minihytte i trærne. Liker du best å holde deg i ro, er det helt lov å legge seg flatt ut i solsteiken. Nyt sene sommerkvelder og solnedganger fra terrassen, og våkne neste morgen til lyden av fuglesang.

Hytta Gimre fra Blink Hus

Hytta Gimre

Vinter på fjellet

Vinteren er kanskje den årstiden folk flest forbinder med en fjellhytte. Når snøen fyker utenfor, og gradestokken kryper langt ned på minussiden, er det ingenting som er koseligere enn å varme seg ved peisen inne i en lun trehytte. På vinterfjellet ligger alt til rette for fantastiske skiturer, solfylte dager i alpinanlegget, afterski og fregnesamling i solveggen. Heng opp fuglenek med barna, lag din egen hoppbakke ved hytta, og samle familien rundt bålpannen på kvelden.

Hytta Bersagel fra Blink Hus

Opplev det beste vinteren har å by på i hyttemodellen Bersagel

Hvilken hytte skal jeg velge?

Når du skal velge hytte, er det viktig at du tenker gjennom hva hytten skal brukes til, hvor mange som kommer til å bruke den, og hvor ofte du kommer til å være der. Et pensjonistpar vil med stor sannsynlighet ha helt andre prioriteringer og behov enn en familie på seks. Hvor mange sengeplasser trenger du? Foretrekker du det romslige og herskapelige, eller det lune og koselige? Budsjett er også en avgjørende faktor. Tor Olav har et klart tips til de som vurderer å bygge hytte:

«Vi har egenutviklede modeller tilpasset hvert enkelt hyttefelt avhengig av område og prisgruppe. Vi anbefaler alltid at kunden avklarer hvilket budsjett de har til rådighet før de søker om å bygge hytte. Dette gir oss det beste grunnlaget for å rådføre deg når det kommer til både tomt og hyttemodell.»

Interiøret i Bersagel hytta fra Blink Hus

Hvorfor bygge hytte på fjellet med Blink Hus?

Vi har et stort utvalg av hyttemodeller for enhver smak, enten du liker det tradisjonelle eller det moderne. Se alle våre hytter her.

«Blink Hus har lang erfaring med hyttebygging. Vi kan vise til gode referanser på prosjekter vi har levert. Vi skiller oss ut ved at du får en totalpakke med tomt og hyttemodell av gjennomgående høy standard.»

-Tor Olav Gåsland, daglig leder i Blink Hus Bjerkreim Trelast.

Relaterte artikler

Bygge ny hytte

Bygge ny hytte

Bygger du hytte med oss, får du tilgang på det vi mener er Norges flotteste utvalg av hyttemodeller.

Store vinduer gir godt med lys

Bygg hytte på budsjett

Som en av Norges fremste hyttebyggere gir vi deg noen råd til hvordan du kan realisere hyttedrømmen din på budsjett.

Den hytta vil vi ha!

De hadde ingen planer om å kjøpe hytte på fjellet. Men på første nyttårsdag i fjor gikk de tur forbi den moderne Blink-hytta. Da så de på hverandre og sa: "Den kjøper vi!"