Hopp til hovedinnhold
Det herskapelige huset Nesøya

Våre beste julehus

Julen banker på døren, og tradisjonene pakkes frem. Kanskje har du flyttet inn i et nytt hjem i året som har gått, kanskje står du midt i prosessen med å bygge drømmehuset, eller kanskje er du bare på utkikk etter litt inspirasjon? Med ny bolig kan du ta med tradisjoner i flyttelasset og skape rom for nye. Ingenting er som å invitere julen inn i et splitter nytt hus.

Se snøen falle gjennom store vindusflater

Hus med store vindusflater gir deg mulighet til å hente ut den ekstra julestemningen. Her får du god utsikt til snøen som faller ned, snømannen barna har laget i hagen, og de julepyntede husene i nabolaget.

Julepyntede spisebord i bygde Blink Hus

Kanskje er du så heldig at du får usikt til snødekte fjelltopper, slik som denne Blink Hus-kunden i Eikesdal. Se så vakkert! Foto.VillaVike på Instagram

Tilbered julemiddagen i den moderne boligen Tromsø

Hvis du forestiller deg litt snø på utsiden og røde julestrømper hengende på peisen, kan du nesten kjenne duften av julemiddagen som kan tilberedes i boligen Tromsø. Her er det først og fremst stilfulle kontraster og spennende volum som gir boligen et fenomenalt førsteinntrykk. Her har du massevis av plass til å samle familie og kjente ved langbordet eller i sofakroken.

Moderne kjøkken

Gå for et ekstra høyt juletre i eneboligene Farsund og Kongsberg

Både boligene Farsund og Kongsberg har luftige oppholdsrom og delvis åpen planløsning. Se for deg et høyt juletre i et av disse vinduene - fantastisk! Felles for begge er mønt himling som skaper en romslig opplevelse. De spennende fasadene og planløsningen gjør boligene til to populære valg blant våre kunder.

Den moderne eneboligen Farsund

Den moderne eneboligen Farsund

Herskapelige hus med luftig eleganse

Herskapelige Nesøya ønsker deg velkommen i et majestetisk inngangsparti. Med dobbelt trappeløp, tofløyede dører og bueformede vinduer, er det kun fantasien som setter grenser for julepyntingen. Grønne lysende girlander, nisser, og røde silkebåndssløyfer hadde virkelig satt stemningen.

Hallen i herskapelig bolig Nesøya

Din lokale forhandler er klar for 2023

Det er selvsagt ekstra stas å ordne til jul i et flunkende nytt hus. Mens noen gjør ferdig pyntingen første advent, setter andre stjernen i toppen av treet på lille julaften. Tradisjoner er forskjellige, og hva som er jul for deg er det kun du som vet. Vi håper alle får en fin og trygg julefeiring med familie og kjente. Blink Hus ser frem til å bygge enda flere hjem i året som kommer! Din nærmeste Blink Hus-forhandler hjelper å realisere dine boligplaner.

God jul og godt nyttår!

Relaterte artikler

Husbygging - hvor starter jeg?

Er du usikker på hvilken ende du skal starte i når du har bestemt deg for å bygge hus? Her er gode tips på steg i riktig retning fra boligselger Sondre Natås Strand i Blink Hus Steinsbø.

Dette tror boligselgeren blir framtidens bolig

Klimaendringene er et faktum. Som en av Norges største boligbyggere, har vi i Blink Hus et viktig ansvar for å gjøre det mest mulig klimanøytralt å bygge hus. Det finnes faktisk ganske mange valg du som kunde kan ta for å gjøre din bolig mer miljøvennlig, og allerede nå har vi noen tanker om hvordan våre boliger vil se ut i framtiden.