Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Kongsberg
Moderne hus

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

248 m²

Bruksareal (BRA)

243,5 m²

Primærrom (P-rom)

203,4 m²

Største lengde

20,1 m

Største bredde

18,3 m

Et stort og moderne hus med en spennende fasade.

Kongsberg er et stilsikkert og romslig hus. En spennende arkitektur, store vinduer og den gode planløsningen gjør huset både åpent og praktisk.

Luftige oppholdsrom og stor uteplass

Fra den romslige hallen kommer du inn i en delvis åpen kjøkken/stueløsning på nesten 70 m2. Herfra er det tofløyede dører ut mot en stor og delvis overbygd uteplass slik at du kan nyte utendørsområdet uavhengig av værforholdene. Mønt himling og store vindusflater skaper en luftig opplevelse i oppholdsrommene. De store vinduene vil ikke bare gi mye naturlig lys inn i boligen, men også gi en flott utsikt og følelsen av å være en del av utendørsområdet. I stuen deler et ildsted spisestue og TV-stue, og gjør at den åpne løsningen likevel oppleves adskilt i to ulike soner. Planløsningen er godt planlagt, og den åpne løsningen vil gi rom for sosialt samvær og familieaktiviteter. Husets hovedsoverom finner du i denne etasjen, og det har eget bad og walk in-closet for ekstra komfort og privatliv.

Kongsberg - Et stort og moderne hus med en spennende fasade

Integrert dobbelgarasje

I andre etasje er det en ekstra stue med adkomst til en stor terrasse på nærmere 50 m2 som er plassert oppå den integrerte dobbelgarasjen. Terrassen er fin forlengelse av stuen, og her kan du nyte utsikten fra huset. I denne etasjen har du også to store soverom og bad.

Kongsberg er en flott bolig med smarte løsninger og moderne design. Huset passer godt for familier som ønsker en romslig og praktisk bolig med god plass til både avslapning og sosialt samvær.

Kongsberg - Et stort og moderne hus med en spennende fasade

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?