Hopp til hovedinnhold
Askøy fra Blink Hus

Nye drømmehus og moderniserte klassikere – vår nye huskatalog er her!

Endelig er den her – vår nye huskatalog! I den finner du tre helt nye hus og tre moderniserte versjoner av eksisterende hus – totalt 25 flotte hus som vi tror vil treffe rett hjem i dagens marked. Se videre for å finne din favoritt!

Last ned huskatalogen her!

Askøy: I harmoni med livets endringer

En av våre nykommere heter Askøy. Hver minste detalj i Askøy er nøye designet for å gi deg fleksibiliteten du trenger. Askøy er et hjem som tilpasser seg de skiftende behovene i livet ditt, enten det er endringer i familiedynamikken, arbeidssituasjon eller nye interesser og lidenskaper. Askøy vil være der for å støtte og tilpasse seg din livsreise.

Askøy er et hus med muligheter for ulike takformer, lysfylte rom og tilpasset utleiedel som hjelper deg å finansiere boligdrømmen. Dette er også ett av våre åtte hus som kvalifiserer til finansiering med Husbanken.

Askøy illustrert med flatt tak, ett av tre alternativer.

Askøy illustrert med flatt tak, ett av tre alternativer.

Askøy illustrert med saltak, ett av tre alternativer.

Askøy illustrert med saltak, ett av tre alternativer.

Askøy illustrert med pulttak, ett av tre alternativer.

Askøy illustrert med pulttak, ett av tre alternativer.

Er Askøy ditt drømmehus?

Etne: Unikt funkishus som tar god planløsning til nye høyder

Glad i det moderne og særegne? I vår nye enebolig, Etne, skiller du deg definitivt ut i nabolaget – på best mulige måte.

Ved utformingen av Etne var målet å skape en sømløs overgang fra det øverste nivået til inngangsplanet. Resultatet ble en helt unik planløsning.

Etne er et sted hvor du kan finne fred og ro i hverdagen og samle krefter til nye eventyr.

Etne er et sted hvor du kan finne fred og ro i hverdagen og samle krefter til nye eventyr.

Interiør i Etne huset fra Blink Hus

Hjertet av Etne er den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Her kan familie og venner samles i en innbydende og luftig atmosfære. Den tilhørende terrassen strekker seg over hele 62 kvadratmeter. Perfekt for tidlige morgener og sene kvelder.

Se plantegningene av Etne her

Nøtterøy: Tidløs skjønnhet med moderne preg

Nøtterøy representerer en blanding av det gamle og det nye, der den tradisjonelle arkitekturen møter moderne designelementer. Dette skaper en spennende kontrast og gir bygningen et unikt særpreg. Med liggende paneler inspirert av vestlandsk byggeskikk og tidlige funkishus, appellerer Nøtterøy til deg som ønsker å både omfavne omgivelsene og ha et tilbaketrukket tilfluktssted.

Nøtterøy huset fra Blink Hus

Les mer om Nøtterøy

Rosendal: Herskapelig arv og moderne sjel

Rosendal er en moderne tolkning av vår kundefavoritt Sandviken. Med ny, imponerende fasade og elegante detaljer har dette huset en utstråling som vil begeistre enhver.

Rosendal huset fra Blink Hus

Rosendal har et design som harmonerer perfekt med både nasjonalromantiske omgivelser og moderne byggefelt.

Det romslige interiøret tilbyr god plass til familie og venner, samtidig som det gir deg muligheten til å absorbere den fantastiske utsikten rundt eiendommen. Dette inkluderer en planløsning som tar hensyn til både privatliv og fellesarealer. Spesielt utgangen fra stuen til terrassen og hagen vil bli en favoritt blant barn og voksne!

Se mer av Rosendal

Svolvær: Spektakulært paradis

Funkishus med overbygd inngangsparti, carport og balkong som strekker seg langs hele fronten? Ja, takk! Det er nettopp dette som er en drøm for enhver familie. Vi tok med oss disse og flere av kvalitetene fra husmodellen Leknes og skapte Svolvær.

Svolvær fra Blink Hus

Fargerike har bidratt med å finne enestående fargekombinasjoner til våre nye, flotte husmodeller! Sjekk disse fargene på Svolvær - lekkert?

Svolvær fra Blink Hus

Opplev magien i eneboligen Svolvær– organiske former, panoramautsikt og uvirkelige lysforhold!

Svolvær fra Blink Hus

Med et bruksareal på 182,5 m² tilbyr Svolvær rikelig med plass til å leve og utfolde seg. Svolvær er en perfekt kombinasjon av moderne estetikk og praktisk komfort.

Utforsk detaljene i Svolvær

Skien: Kundefavoritt i ny drakt

Skien er huset for deg som liker det tradisjonelle med et stramt og enkelt uttrykk. Huset har vært en kundefavoritt gjennom flere år. Derfor har vi gitt eksteriøret et nytt løft, men beholdt alle de gode kvalitetene innvendig.

Skien fra Blink Hus

Med kompakte volumer skaper Skien romslighet innvendig uten å bruke opp hele tomten.

Kontakt våre forhandlere for lokal pris og uforpliktende rådgivning

Våre hus representerer et enestående samarbeid mellom dyktige lokale forhandlere og dedikerte arkitekter. Du er alltid velkommen til å ta kontakt med din nærmeste forhandler for å få prisoversikt der du vil bo og snakke uforpliktende om dine boligplaner.

Har du funnet ditt favoritthus?

Vi håper våre husdesign inspirerer! Treffer vi ikke helt blink, har våre forhandlere et bredt utvalg av boliger i sine arkiv som de gjerne viser deg. Det beste av alt? Våre lokale forhandlere hjelper deg med å gjøre små eller større endringer på alle våre husmodeller! Bruk husene som inspirasjon eller bygg de som vist i katalogen.

Last ned huskatalogen her!

Vi tilbyr også muligheten til å skape ditt eget unike hjem fra bunnen i samarbeid med våre dyktige arkitekter. Våre forhandlere hjelper deg fra idé til ferdigstillelse – velkommen!

Relaterte artikler

Kataloghuset Vadsø av Blink Hus

Bygge hus – steg for steg

Går du med en drøm om å bygge hus, men lurer på hvordan det egentlig foregår? I denne artikkelen kan du lese mer om de syv stegene til et helt nytt hjem.

Bygge hus? Vanlige spørsmål og svar

Bygge hus? Vanlige spørsmål og svar

Vårt mål er å sikre at du har all den nødvendige informasjonen for å føle deg trygg og forberedt når du går i gang med å bygge ditt drømmehus. Vi har samlet noen av de mest vanlige spørsmålene om husbygging, slik at du kan ta de beste beslutningene for ditt nye hjem.

8 tips til barnefamilier som skal bygge hus

8 tips til barnefamilier som skal bygge hus

Det store plusset med å bygge nytt hus er at du kan velge som du vil. Fra de store detaljene i planløsningen, og ned til små detaljer i kjøkkenskuffen. De fleste som skal bygge nytt hus har ikke gjort dette før, og derfor har vi samlet våre beste tips til dere med fokus på et godt hjem for både barn og voksne.