Hopp til hovedinnhold

Vår mest populære enebolig i 2021

I fjor var det mange funkishus som fanget interessen hos nordmenn. Det var spesielt én boligmodell som skilte seg ut som ekstra populær i Blink Hus.

I takt med trendene endres også nordmenns preferanser og krav seg når det kommer til husbygging. I fjor var det moderne hus og funkishus som vekket interesse hos mange nordmenn som ville bygge seg hus. Det var spesielt én boligmodell som skilte seg ut som ekstra populær - eneboligen Tønsberg.

Dette ser nordmenn etter når de skal bygge hus

Husene våre er ikke bare praktiske bokser vi bor i. Stadig flere ønsker å ha store, åpne områder som legger til rette for sosiale sammenkomster og hyggelige stunder med familie og venner. Folk ønsker også en funksjonell bolig med smarte løsninger som gjør hverdagen enklere og bedre. Dersom boligen kan gi en følelse av litt luksus og eksklusivitet, er dette heller ikke å forakte.

«Vi ser at kundene blir stadig mer glad i et røft eksteriør med mye spill og detaljer. På innsiden ønsker de romslige og åpne løsninger, og de vil gjerne ha det høyt under taket. En annen ting de er opptatt av er at boligen skal slippe inn mest mulig naturlig lys. Det var derfor ikke noen overraskelse at boligmodellene med store vindusflater var de mest etterspurte i fjor.»

- Svein Helge Skogheim, kjededirektør i Blink Hus.

Tønsberg mest populær

Tønsberg var den mest populære boligmodellen vår i 2021. Med sitt røffe og moderne eksteriør, med både stående og liggende kledning, fanget det interessen til svært mange av våre kunder.

Første etasje i Tønsberg leder deg inn til en stor, lys hall med adkomst til vaskerom og bad. Videre innover i etasjen finner du tre soverom, et bad og en praktisk bod.

Oppe i andre etasje kommer du rett inn i den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Mønt himling i full høyde, stor kjøkkensone med innebygd sittebenk, peis og et flott utsyn legger til rette for ordentlig kvalitetstid med familien. Fra stuen kan du gå rett ut på balkongen med overbygg og rekkverk i glass.

Herlig kommunikasjon mellom kjøkken og stue, lukket og samtidig åpent.


Det som setter kronen på verket for de eldste i familien, er en egen foreldreavdeling bestående av et stort soverom, romslig garderobe og et eget bad.

Førsteklasses lysforhold

I både første og andre etasje går vinduene nærmest fra gulv til tak og slipper inn store mengder dagslys.

Spisestue like ved kjøkkenet


Visste du at det å ha nok lys i rommene vi oppholder oss i er helt avgjørende for vår sunnhet? Lysforsker ved Universitetet i Aalborg, Kjeld Johnsen, sier i en reklameartikkel i Aftenposten at vi bør tenke på lys som en sunnhetsfaktor på linje med søvn, trening og kosthold.

Fem kjappe om Tønsberg:

  • Bruttoareal: 167,5 m2
  • Egnet for flat tomt
  • 4 soverom
  • 2 bad og 1 WC
  • 2 boder

Er du interessert i eneboligen Tønsberg?

Se planløsning og les mer om huset her, eller kontakt oss i dag for å høre mer om Tønsberg.

Relaterte artikler

Funkishus – en favoritt blant våre kunder

Går du med en drøm om å bygge et moderne funkishus med store vinduer og takterrasse, fullspekket med geniale løsninger som gjør hverdagen enklere? Da er du i godt selskap! Det stilrene uttrykket og de funksjonelle kvalitetene til et funkishus blir stadig mer ettertraktet hos nordmenn – og vi kan forstå hvorfor.

Morten og Sunniva bygger Tønsberg på Stord

Da Morten Føyen og Sunniva Austlid kjente kallet på å flytte hjem til Stord etter 16 år i Tromsø, startet en spennende prosess med å bygge en helt ny familiebolig med valg av løsninger som passer perfekt til familielivet og hverdagens behov. Huset er nå i byggeprosess, og står ferdig til jul 2021.

Husbygging - hvor starter jeg?

Er du usikker på hvilken ende du skal starte i når du har bestemt deg for å bygge hus? Her er gode tips på steg i riktig retning fra boligselger Sondre Natås Strand i Blink Hus Steinsbø.