Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Tønsberg
Moderne hus

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

105 m²

Bruksareal (BRA)

166,8 m²

Primærrom (P-rom)

153,9 m²

Største lengde

14,6 m

Største bredde

7,1 m

Tønsberg er en flott og moderne bolig med mange interessante detaljer og funksjoner. Saltak med minimalt takutstikk, vinduer i hele fronten av andreetasje og både stående og liggende kledning er bare noe av det som gjør fasaden til Tønsberg røff og full av spill.

Tønsberg ble vår mest populære bolig i 2021 og fikk terningkast 5 i VG.

Særegent funkishus

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen i andre etasje, med høye himlinger og vindusflater over hele gavlveggen, gir rommet store mengder lys og luft, samt flott utsikt over omgivelsene. Spiseplassen med innebygget sittebenk og stor kjøkkensone gir beboerne mye plass og komfort når de lager mat og spiser sammen. Peisovnen gir også en koselig atmosfære i rommet.

Andre etasje har i tillegg en stor overbygd terrasse med rekkverk i glass. Dette gir boligen en spennende karakter og en ekstra uteplass som kan brukes til å nyte utsikten eller til å ha utendørs sosiale sammenkomster.

Tønsberg - Moderne hus

4 soverom

Med fire soverom gir Tønsberg beboerne mye plass og fleksibilitet. Det ene soverommet har walk in-closet og privat bad med plass til hjørnebadekar. Dette gir ekstra plass og komfort og gjør Tønsberg til et flott valg for familier eller de som ønsker å ha god plass til gjester.

Tønsberg har mange særegne og moderne detaljer og funksjoner, som gjør det til et unikt og attraktivt valg for de som leter etter et nytt hus.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?