Hopp til hovedinnhold
Moderne generasjonsbolig i vinterkledd landskap

Moderne generasjonsbolig i Asker

I et fredelig nabolag i Asker står en helt spesiell bolig. Her har Liv Ingeborg Lied og Øystein Gullbekk bygget en bolig som favner flere generasjoner. Huset er både tradisjonelt og moderne – designet med tanke på familien!

En ny begynnelse på gammel grunn

Liv Ingeborg og Øystein stod ved et veiskille mange kan kjenne seg igjen i da barna forlot redet – tiden var inne for noe nytt. De valgte derfor å rive det slitte, gamle huset på tomten, for å gi liv til noe bedre.

Moderne generasjonsbolig i vinterkledd landskap

Solen tittet frem da vi besøkte familien etter overtakelse.

– Vi ønsket at det nye huset skulle harmonere med gården og de omkringliggende bygningene, og det har vi klart, sier Liv Ingeborg med et fornøyd smil.

Samtidig ønsket paret å skape et hjem som kunne tilpasse seg familiens skiftende behov, inkludert en behagelig alderdom for Øysteins foreldre, Erik og Gudrun Gullbekk, som nå bor i leiligheten i første etasje.

Moderne generasjonsbolig i vinterkledd landskap

Den nybygde generasjonsboligen i Asker står majestetisk i det vinterkledde landskapet.

Lunt og fint soverom

Behagelig atmosfære på soverommet.

Lokal kunnskap for nye generasjoner

Det var viktig for oss å velge en byggepartner som ikke bare var økonomisk robust, men som også holdt høy standard på håndverket, sier Liv Ingeborg.

Hos Blink Hus snakker vi ikke bare om lokal kvalitet, vi leverer den. Dette sikrer at verdifullt håndverk videreføres til fremtidige generasjoner, og at arbeidsforholdene er rettferdige – noe som Liv Ingeborg forteller at de satt stor pris på:

– Vi ville ikke at noen skulle være ansatt på dårlige premisser. Håndverkskunnskaps som tas vare på er vi helt avhengig av, understreker Liv Ingeborg.

Lyst og stort bad

Et lunt bad i etasjen til Liv Ingeborg og Øystein.

Lys og luftig stue

Et åpent og luftig rom med generøse vindusflater.

Kommunikasjon og håndverk hånd i hånd

Jan Erik Møien, boligselger i Blink Hus Sigdal, har vært parets knutepunkt i byggeprosessen, og han forteller at det legges stor vekt på kommunikasjonens rolle i ethvert prosjekt.

– Det som er styrken hos Blink Hus, er jo for det første at vi har egne snekkere som er ansatt hos oss.

Han legger til:

– Vi bruker også faste underentreprenører. Denne praksisen sikrer at våre snekkere og underentreprenører jobber sammen fra prosjekt til prosjekt – en sømløs prosess som samsvarer godt med slagordet vårt: lokal kvalitet.

Stor og åpen stue og kjøkkenløsning

Hjemmet har allerede blitt et samlingspunkt, hvor opp til ti gjester har kunnet nyte atmosfæren i jula.

Koselig lesekrok

En koselig lesekrok når man vil trekke seg litt tilbake.

Hva er en generasjonsbolig?

En generasjonsbolig er et hjem designet for å imøtekomme behovene til flere generasjoner under samme tak. Dette kan være et hjem hvor besteforeldre, foreldre og barn bor sammen, men med tilstrekkelige tilpasninger for å sikre privatliv og selvstendighet. Målet med en generasjonsbolig er å forene familiens behov for nærhet og omsorg.

Koselig inngangsparti

Familien Lied-Gullbekks hjem i Asker er et godt eksempel på en moderne generasjonsbolig.

I en generasjonsbolig er det vanlig med separate innganger, kjøkken og oppholdsrom, slik at hver familie kan leve uavhengig av hverandre samtidig som de deler et felles hjem.

Vurderer du å bygge ny generasjonsbolig? Ta kontakt med nærmeste forhandler for en uforpliktende samtale

Se film fra boligen

Relaterte artikler

Kataloghuset Vadsø av Blink Hus

Bygge hus – steg for steg

Går du med en drøm om å bygge hus, men lurer på hvordan det egentlig foregår? I denne artikkelen kan du lese mer om de syv stegene til et helt nytt hjem.

Bygge hus i 2024?

Er du klar for å realisere boligdrømmen i 2024? Bli kjent med våre populære husmodeller, og få verdifulle tips fra vår erfarne boligselger, Kjell Inge Søvik, for en vellykket start på boligplanleggingen!

Bygge hus? Vanlige spørsmål og svar

Bygge hus? Vanlige spørsmål og svar

Vårt mål er å sikre at du har all den nødvendige informasjonen for å føle deg trygg og forberedt når du går i gang med å bygge ditt drømmehus. Vi har samlet noen av de mest vanlige spørsmålene om husbygging, slik at du kan ta de beste beslutningene for ditt nye hjem.