Hopp til hovedinnhold
Gilje vindu med Klimanot

Nyhet! Fremtidens vindusløsning: Klimanot

En av årets spennende nyheter fra Gilje er Klimanot, en innovativ vindusløsning som kombinerer funksjonalitet og fremtidsrettet design. Men hva er egentlig Klimanot? Her får du en forklaring.

Hva er Klimanot?

Klimanot er en ny type vindusløsning der Gilje har flyttet notsporet lenger inn på vinduet. Dette designvalget resulterer i en mindre synlig karm og gir inntrykk av en større vindusflate. Denne estetikken er spesielt ettertraktet blant de som bygger moderne boliger og bygg.

Fordelene med Klimanot

  1. Økt Vindusflate: Ved å redusere den synlige karmen, oppleves vindusflaten som større, noe som gir et mer åpent og moderne uttrykk.
  2. Bedre Isolasjon: Klimanot-løsningen tillater mer isolasjon bak foringen, noe som forbedrer vinduets U-verdi. En lavere U-verdi betyr bedre isolasjon og mindre varmetap, noe som er spesielt viktig i dagens fokus på energisparing.

Strømsparing og komfort

Med Klimanot kan du oppnå en betydelig bedre isolasjonsevne på vinduene dine, noe som bidrar til lavere strømforbruk og bedre innemiljø. Dette er spesielt relevant i en tid hvor energieffektivitet er i fokus.

Visuell sammenligning

For å forstå forskjellen mellom et vindu med og uten Klimanot, kan du se illustrasjonen nedenfor:

Gilje vindu med Klimanot

Med klimanot.

Gilje vindu uten Klimanot

Uten Klimanot.

Gilje klimanot toppsving vindu

Med Klimanot på Toppsving eXtra.

Gilje toppsving uten klimanot

Uten Klimanot på Toppsving eXtra.

Klimanot representerer et skritt fremover i vindusteknologi, hvor estetikk og funksjonalitet går hånd i hånd for å tilby en løsning som er både praktisk og energieffektiv.

For mer informasjon om Klimanot og andre produkter fra Gilje, besøk deres nettside.

Relaterte artikler

Ferdighus – fleksibelt og praktisk

Ferdighus – fleksibelt og praktisk

Å bygge et ferdighus er en av de enkleste veiene til mål når du skal bygge drømmehjemmet ditt. Du kan velge å bygge det slik det er presentert i huskatalogen vår, eller gjøre tilpasninger som gjør ferdighuset perfekt for dine behov. Et ferdighus er bare ferdig når du er fornøyd!

Hvordan finner du din egen stil?

Når du skal inn i ny bolig eller hytte har du et hav av muligheter og løsninger. Men hvordan finner du din egen stil? Vi har fått tips fra arkitekt Camilla L. Thorsen hos Blink Hus Berge Sag i Haugesund.