Hopp til hovedinnhold
Askøy fra Blink Hus

Ferdighus – fleksibelt og praktisk

Å bygge et ferdighus er en av de enkleste veiene til mål når du skal bygge drømmehjemmet ditt. Du kan velge å bygge det slik det er presentert i huskatalogen vår, eller gjøre tilpasninger som gjør ferdighuset perfekt for dine behov. Et ferdighus er bare ferdig når du er fornøyd!

Hva er ferdighus?

Vi bruker ofte begrepet ferdighus om husene som er presentert i huskatalogen vår. Et ferdighus er et ferdig utarbeidet forslag for deg som ønsker å bygge hus på en forutsigbar måte med gjennomtenkte løsninger.

Ferdighusene er designet av våre dyktige arkitekter og boligutviklere, og er basert på kundenes behov og ønsker i dagens marked. Vi har gjort planleggingsjobben for deg, slik at du kan nyte en rask og enkel byggeprosess, samtidig som du får en bolig som er tilpasset dine ønsker og behov.

Vinkelhuset Skien fra Blink Hus

Vinkelhuset Skien er en av våre bestselgere. Her får du et moderne og romslig hus med god plass til hele familien.

Se alle våre ferdighus

Ferdighus – pris

Hva koster det å bygge et ferdighus? Ved å registrere deg som bruker på våre nettsider, vil du få opp prisen for å bygge hvert av våre kataloghus i ditt nærområde.

Den mest økonomisk gunstige utveien vil som regel være å bygge huset slik det er fremstilt i katalogen, men totalsummen vil også avhenge av ulike faktorer som:

  • husmodell
  • størrelse
  • hvor huset skal bygges
  • tilvalg
  • grad av tilpasning
  • grad av ferdigstillelse

Finn prisen på ditt favoritthus

Finn din ferdighus-stil: moderne, funkis, herskapelig eller tradisjonelt

Våre ferdighus kommer i en rekke forskjellige stilarter. Vi tilbyr alt fra herskapelige og tradisjonelle ferdighus til moderne og minimalistiske design, inkludert funkishus.

Små ferdighus

Blant våre minste ferdighus, finner du eneboligene Lunner, Farsund og Smestad.

Lunner fra Blink Hus

Eneboligen Lunner et et ferdighus på ett plan. Her får du 91,7 m2 å boltre deg på, fordelt på blant annet tre soverom, en åpen stue- og kjøkkenløsning, og en praktisk sportsbod.

Eneboligen Farsund fra Blink Hus

Farsund er en av våre bestselgere. Med et bruksareal på 131,4 m2, tre soverom, garasje og sportsbod, får du et praktisk hus i en ideell størrelse til en liten eller mellomstor familie.

Ferdighuset Smestad fra Blink Hus

Foretrekker du den mer tradisjonelle stilen, vil du kanskje like ferdighuset Smestad med alt på ett plan. Boligen utnytter sine 133,1 m2 svært effektivt, med blant annet tre soverom og sportsbod.

Les også: Bygg et lite hus – bo smart

Ferdighus i funkisstil

Funkishus har blitt svært populære blant de som ønsker å bygge hus i dag. Begrepet «funkis» er en svensk forkortelse av «funksjonalitet», og det er nettopp det du får i disse moderne husene.

Svolvær fra Blink Hus

Funkishuset Svolvær er en svært unik og spennende bolig. Her får du en bolig på 179,2 m2 med tre soverom. Mange vinduer gir fantastisk utsikt og gjennomlys, mens en lun og overbygd veranda sørger for at du kan nyte utearealet året rundt.

Lekkert interiør i eneboligen Svolvær fra Blink Hus

Skyvedører og innvendige glassflater skaper en flytende kobling mellom rommene i Svolvær.

Etne fra Blink Hus

Etne er et annet ferdighus i funkisstil. Her får du et helt unikt hus med en glidende overgang mellom etasjene. Etne er 158,8 m2 stort, med fire soverom, to bad og garasje.

Eneboligen Moss fra Blink Hus

Moss er enda et av våre populære funkishus. Huset har et bruksareal på 140,7 m2, men rommer likevel hele fire soverom, sportsbod og carport med takterrasse.

Se alle våre funkishus

Les også: Funkishus – en favoritt blant våre kunder

Ferdighus med utleie

Å bygge et ferdighus med utleiedel er svært praktisk om du ønsker hjelp til å finansiere boliglånet i en periode, eller ikke har behov for all plassen selv. Flere av våre ferdighus kan tilpasses for dette, og enkelte modeller har det allerede inn i plantegningen.

Eneboligen Askøy fra Blink Hus med flatt tak

Det moderne ferdighuset Askøy er tilpasset for utleie. Her er sokkeletasjen delt i to, hvor den ene delen kan brukes som utleiedel.

Les også: Fordeler ved å velge hus med utleiedel

Atriumhus – noen av våre mest populære ferdighus

Eneboliger i atriumformasjon har blitt svært attraktive. Våre fire atriumhus, Ekeberg, Jarlsberg, Kongsberg og Sandefjord, blir stadig valgt av våre kunder.

Atriumhuset Kongsberg fra Blink Hus

Det moderne atriumhuset Kongsberg imponerer med sin spennende og unike fasade. Her får du også en romslig takterrasse på rundt 50 m2.

Atriumhuset Jarlsberg fra Blink Hus

Jarlsberg har lenge vært en kundefavoritt. Her får du et hus på hele 209,9 m2 med tre eller fire soverom. Noe av det kundene liker best med atriumhus er at huset deles inn i ulike soner, hvor man kan være skjermet om man har behov for privatliv.

Se alle våre atriumhus

Ferdighus for flat og skrå tomt

Selv om du har funnet et hus som er beregnet for en flat tomt, kan dette enkelt tilpasses til en skrå tomt, slik at du kan få drømmehuset ditt uansett hvor tomta di befinner seg. Våre erfarne arkitekter og boligutviklere tilpasser huset til tomten, slik at du får en optimal og funksjonell løsning.

Last ned vår digitale huskatalog

Ofte stilte spørsmål og svar om ferdighus

Lekkert interiør i eneboligen Rosendal fra Blink Hus

Er ferdighus billigere?

Ferdighus er som regel rimeligere å bygge enn for eksempel arkitekttegnede hus fra bunnen av. Du kan finne lokale priser for alle husene i huskatalogen vår ved å registrere deg som bruker på våre nettsider. Din lokale forhandler vil veilede deg gjennom hvilke kostnader eventuelle tilpasninger og tilvalg vil medføre.

Er små ferdighus billigst?

Å velge et ferdighus uten tilpasninger er som regel den billigste måten å bygge en ny enebolig på. Jo mindre størrelse og mindre grad av skreddersøm, jo lavere blir prisen på ferdighuset.

Eneboligen Tønsberg fra Blink Hus

Eneboligen Tønsberg har et bruksareal på 166,8 m2 og ligger i midtsjiktet når det gjelder størrelse. Tønsberg har vært vår bestselgende bolig gjennom flere år.

Hvor lang tid tar det å bygge et ferdighus?

Gjennomsnittlig byggetid på et ferdighus er 8 måneder.

Med et ferdighus trenger du kun å velge ønsket modell, så bygger vi det for deg. Velger du en modell uten tilpasninger, vil byggesøknadsprosessen være kortere, og du slipper å bruke tid på valg. Dette gjør også at du sparer tid og kostnader på å tegne huset på nytt.

Lurer du på hvordan vi bygger våre ferdighus? Les mer om prosessen her.

Kan ferdighus tilpasses?

Ja, alle våre ferdighus kan tilpasses. En av de største fordelene med ferdighus er at du kan bruke de som inspirasjon når du ønsker å skreddersy ditt eget hjem.

Du kan tilpasse huset etter dine ønsker og behov når det gjelder størrelse, planløsning, innredning, eksteriør og mye annet. Trenger du et ekstra barnerom eller et større kjøkken? Ikke noe problem! Selv om du velger å ikke gjøre noen endringer på selve huset, vil du likevel få en rekke valgmuligheter når det gjelder kjøkkeninnredning, gulv og fliser.

Se alle våre ferdighus

Har du flere spørsmål om husene i katalogen vår? Ta kontakt!

Ønsker du mer informasjon om våre ferdighus? Ikke nøl med å ta kontakt med din lokale forhandler. De vil kunne gi deg en grundig gjennomgang av våre ulike husmodeller, samt gi deg en prisoversikt og hjelpe deg med å finne den beste løsningen for ditt budsjett. Vi ser frem til å høre fra deg!

Relaterte artikler

Kataloghuset Vadsø av Blink Hus

Bygge hus – steg for steg

Går du med en drøm om å bygge hus, men lurer på hvordan det egentlig foregår? I denne artikkelen kan du lese mer om de syv stegene til et helt nytt hjem.

Bygge nytt hus med utleiedel? Sjekk ut fordelene

Bygge nytt hus med utleiedel? Sjekk ut fordelene

Å bygge et nytt hus gir deg en unik mulighet til å skape det perfekte hjemmet som passer deg, ditt budsjett og din livssituasjon. Hos oss ser vi stadig flere kunder som velger å inkludere utleiedel i sitt nye hus. Dette valget gir ikke bare økonomisk gevinst på kort og lang sikt, men det gir også små og store familier økt fleksibilitet. Som en ekstra bonus får du selvfølgelig en splitter ny bolig!