Hopp til hovedinnhold

Premium ventilasjon

Med balansert ventilasjon fra Systemair tilføres boligen filtrert frisk luft gjennom hele året. Det gir et sunt og godt inneklima, som gjenspeiler seg i trivsel og velvære for deg som bruker boligen.

Ren inneluft

Filtrene i ventilasjonsaggregatet renser uteluften for partikler før den tilføres boligen. Dette gjør at du kan puste i ren, frisk luft hele døgnet og nyte et sunt og godt inneklima.

Trekkfri ventilering

Balansert ventilasjon tilfører den friske uteluften trekkfritt via tilluftsventiler i himling eller vegg. Dermed unngås dårlig komfort som følge av trekk og store temperaturforskjeller som ofte oppstår ved lufting via vindu eller ytterveggsventiler.

Energisparing

Ved tradisjonell ventilering slippes den varme inneluften ut av vinduet eller ytterveggsventiler, samtidig som det brukes masse energi på å varme opp den kalde, friske tilluften. Med balansert ventilasjon fra Systemair, blir energien i den brukte avtrekksluften gjenvunnet og benyttet til å forvarme den nye, friske luften som tilføres boligen. På denne måten kan du nyte frisk luft samtidig som du sparer energi og penger.

Relaterte artikler

En peis for moderne hjem

Ethvert hjem fortjener en vakker peis. Nordpeis Praha er liten og nett og gir akkurat passe mye varme til at du kan fyre så ofte du vil.

Slik får du høy bokvalitet og lavere strømregning

Som en av Norges største boligleverandører, er vi alltid på jakt etter de beste løsningene for kundene våre. Derfor har alle nye Blink Hus isoleringsløsninger fra Glava Isolasjon. Med rekordhøye strømpriser kan det likevel være greit med noen tips for å få ned forbruket.