Hopp til hovedinnhold
Kataloghuset Nøtterøy fra Blink Hus

Skal du bygge hus og lurer på prisen?

Nå er det lettere enn noensinne å sjekke din lokale pris på hus hos Blink Hus - finn prisen på vår nettside!

Bildet er satt: du sitter komfortabelt med mobilen i hånden og blar gjennom et hav av inspirerende husdesign. Du faller for arkitekturen og de romslige stuene. Til og med de koselige familiemiddagene blir levende i fantasien. Så kommer spørsmålet som ofte melder seg: vil dette huset være innenfor mitt budsjett?

Nå trenger du ikke lenger å lure eller nøle med å ta kontakt med din forhandler, for vi i Blink Hus har gjort det utrolig enkelt for deg.

Slik finner du prisene på nett

1. Opprett profil ved å trykke på personikonet i høyre hjørne på Blink-Hus.no.

2. Under «min profil» kan du velge husforhandler ved å skrive inn postnummeret til din byggekommune.

3. Etter registrering og innlogging vil du automatisk se prisene i husoversikten dersom din lokale forhandler har tilgjengeliggjort prisene på nett. Dersom din forhandler ikke har gjort det, kan du sende prisforespørsel på den spesifikke boligen det gjelder via nettsiden. Da vil forhandler få en mail som de vil svare opp så fort som mulig.

Moss fra Blink Hus

Moss – funkishus med stor balkong og carport

Innen kort tid får du tilgang til mange muligheter og inspirasjon, samtidig som du får klarhet i om drømmen er innen rekkevidde.

Realiser drømmehjemmet med lokal ekspertise

Når du velger Blink Hus, velger du også ekspertisen og kompetansen til lokale tømrere som er kjent med lokale byggetradisjoner og forhold. Våre forhandlere står alltid klare for å hjelpe deg i gang med en uforpliktende samtale og god veiledning.

Skien fra Blink Hus

Skien – moderne vinkelhus

Skreddersydde løsninger innenfor budsjett

Prisene er bare få klikk unna, kom i gang! Når du er klar, tar du kontakt med din lokale forhandler for å starte samtalen om hvordan du kan skape et hjem som passer perfekt til deg og din familie - et sted der minner blir skapt og drømmer blir virkelighet.

Våre forhandlere har lang erfaring med å tilpasse husene til ulike budsjett og behov. Hvis du ønsker større tilpasninger som endringer i areal, takkonstruksjon eller planløsning, kan du være trygg på at de vil gå langt for å gjøre drømmen din til virkelighet.

Vil du lese mer om byggeprosessen med Blink Hus? Last ned vår helt nye huskatalog

Relaterte artikler

Slik kan du gjøre husbyggingen rimeligere

Slik kan du gjøre husbyggingen rimeligere

Dagens marked for husbygging kan være utfordrende for de fleste. Med økte renter og høyere byggekostnader kan det virke vanskelig å realisere drømmen om et eget hjem uten å sprenge budsjettet. Likevel finnes det en rekke tiltak du kan ta for å gjøre husbyggingen mer overkommelig.

Husbankfinansiering med Blink Hus

Husbankfinansiering med Blink Hus

Med høyere renter og økte byggekostnader, kan det være krevende å finansiere huskjøp, eller oppgradere eksisterende bolig. Husbankfinansiering kan være svaret du leter etter. Ingen andre boliglån har lavere rente! I huskatalogen vår finner du en rekke hus som kvalifiserer for husbankfinansiering, og våre erfarne forhandlere veileder deg gjennom hele prosessen.

hadeside av moderne hus på ett plan

Slik kan du bygge hus til en lavere pris

I likhet med prisen for å kjøpe et ferdig hus på markedet, vil prisen for å bygge et hus fra bunnen av avhenge av flere ulike faktorer. Bygger du med Blink Hus, kan du velge mellom hus i mange forskjellige prisklasser. Det er også flere valg du kan ta for å gjøre det billigere å bygge hus.