Hopp til hovedinnhold
Sort eik garderobe under trappen

Smart oppbevaring under trappen: Løsninger fra Stryntrappa og Trapperingen

Ønsket om mer plass i hjemmet er et velkjent fenomen for de fleste av oss. Yttertøy, sportsutstyr, sengetøy og andre ting – alt skal lagres et sted. Behovet øker gjerne i takt med familien, og kanskje trenger man også et hjemmekontor? Stryntrappa og Trapperingen er to leverandører som forstår viktigheten av å maksimere bruken av hver kvadratmeter, spesielt under trappen – et område som ofte blir oversett.

Effektiv arealbruk: Inngangspartiet som møter alle behov

Effektiv bruk av areal blir viktig når du planlegger ditt nye hjem, og et hjemmekontor kan ofte falle ned på prioriteringslisten. Spørsmålet blir hvordan man skaper et arbeidsmiljø som både er tilgjengelig og funksjonelt for hele familien – et stille sted for fokusert arbeid eller kreative pauser.

En liten kontorplass under trappen

Fauna kontor fra Stryntrappa. I bordplaten er det innfelt stikkontakt og en åpning langs veggen for kabler og ledninger. Løsningen leveres også med et lite skap til oppbevaring og normalt to vegghyller.

I moderne boliger, hvor plassen i inngangen kan være begrenset, er smarte oppbevaringsløsninger under trappen et godt alternativ. Dette tilrettelegger for et organisert miljø hvor alt fra lekser til klær og tilbehør får sin plass, samtidig som det opprettholder et ryddig uttrykk.

Smarte løsninger for bod, garderobe og kontor under trappen

Den tidligere uutnyttede og støvsamlende plassen kan benyttes til noe fornuftig. Stryntrappa tilbyr smarte løsninger som bod, garderobe og kontor - alle nøye utformet i samarbeid med Hareide Design for å sikre en perfekt balanse mellom funksjonalitet og estetikk.

Fauna bod fra Stryntrappa.

Fauna garderobe fra Stryntrappa.

Fleksible trappemodeller

Flere og flere ønsker tett trapp, og noe som har gjort tett trapp mer attraktiv de siste årene, er de fine mulighetene den gir for oppbevaring. De aller fleste av Trapperingens trappemodeller kan leveres som både tett og åpen trapp. I en åpen trapp er det luft mellom trinnene, slik at man kan se mellom dem, mens i en tett trapp er avstanden mellom trinnene tettet med et såkalt stusstrinn.

Garderobe under trappen

Trappemodell Salvi fra Trapperingen som 180-graders svingtrapp med tette trinn har bidratt til ekstra bodplass. Foto: Peder Otto Dybvik.

Garderobe under trappen for smart oppbevaring

Trappemodell Chili fra Trapperingen er en enkel og stilren trapp som passer i alle hjem. Her med bod under trappen. Foto: Peder Otto Dybvik

En tett trapp fra Trapperingen kan ikke bare gi deg en ny bod under svingtrappen, men også en koselig kosekrok. Dette er steder for både lek og avslapning, hvor man kan plassere en sofa eller puter for ekstra komfort.

En koselig lesekrok under trappen

Trapperingens trappemodell Tuva som tett trapp med underliggende vange. Her har rommet under trappen blitt en skjermet liten kosekrok for to- og firbeinte. Foto: Blink Hus.

Tre tips for trappevalg

1. Planlegg trappen tidlig i byggeprosessen

Når du har tatt beslutningen om å bygge nytt hus, bør trappens design være noe av det første du planlegger. Ved å tenke på trappen allerede i tegningsfasen, sikrer du at den endelige løsningen harmonerer perfekt med boligens arkitektur og dine personlige preferanser.

Har du byggeplaner? Kontakt din nærmeste Blink Hus-forhandler for et uforpliktende møte

2. Trapperommet bestemmer trappetypen, men stilen velger du

Trapperommet setter rammene for hvilken type trapp som er mulig – enten det er en rett trapp, en 90-graders svingtrapp, en 180-graders svingtrapp, eller en repostrapp. Innenfor disse rammene har du full frihet til å velge en trappemodell som reflekterer din egen stil, enten du foretrekker en åpen eller en tett løsning.

Lekker garderobe under trappen

Stryntrappas garderobeløsning har romslige skap med 56 cm dybde og praktiske hyller i ulike høyder som gjør det enkelt selv for de minste å holde orden. Det høyeste skapet leveres med garderobestang.

3. Match trappen med husets interiør og din personlige stil

Trappen er et sentralt punkt i hjemmet og bør derfor komplementere både interiøret og din personlige smak. Vurder trappens materialer, farger og design nøye – det er et valg som vil definere hjemmet ditt i mange år fremover.

Vi håper du blir inspirert av Stryntrappas og Trapperingens løsninger.

Ta kontakt for skreddersydde løsninger til din bolig

Ta gjerne kontakt med din nærmeste Blink Hus-forhandler for å høre hvordan vi kan tilpasse ditt nye hjem best mulig for deg.

Relaterte artikler

Slik velger du riktig trapp til huset

Slik velger du riktig trapp til huset

Blink Hus tilbyr hus i ulike stilretninger og ulike prisklasser. Hos vår trappeleverandør Hagen kan du få en trapp som passer til ditt hus og din smak. De tilbyr to ulike produktserier. Med Stryntrappa får du en trapp som kler din personlige stil, til god kvalitet og gode priser. Med Escalia tar vi et par trinn opp, og du får en trapp i en klasse for seg.

Fra egne tegninger til det perfekte hjem

Da Lasse og Elisabeth Solberg skulle planlegge og bygge nytt hjem for tredje gang, skulle ingen ting bli overlatt til tilfeldighetene. – Vi var ganske klare på hva vi ville ha, forteller Lasse.

Kataloghuset Vadsø av Blink Hus

Bygge hus – steg for steg

Går du med en drøm om å bygge hus, men lurer på hvordan det egentlig foregår? I denne artikkelen kan du lese mer om de syv stegene til et helt nytt hjem.