Hopp til hovedinnhold
Tønsberg huset fra Blink Hus er moderne og arealeffektivt

Vår mest solgte enebolig i 2022

Se boligen som var vårt mest solgte ferdighus i året som gikk – et moderne og arealeffektivt hus

Eneboligene våre har vist seg å være svært populære, igjen med Tønsberg, som den mest solgte, med 9 eksemplarer. Som en av Norges største boligbyggere, har vi dette året blitt enda mer bevisste på hva som kreves for at våre eneboliger skal fortsette å være blant landets beste. Les hvorfor Tønsberg og resten av våre eneboliger er et godt valg for fremtiden.

Derfor fortjener våre eneboliger toppkarakter

Både i våre egne målinger og i da VG trillet terningkast for et år siden, finner vi Tønsberg på topp. I VG-testen ble åtte av landets mest solgte ferdighus vurdert etter følgende kriterier: planløsning, arealeffektivitet, materialvalg, form, design og forhold inne og ute. Tønsberg kom best ut av testen som ett av to ferdighus med terningkast fem - undersøkelsens høyeste terningkast!

Dette mener vi er sentrale grunner til at ny bolig fra Blink Hus er et godt valg:

1. Arealeffektivitet og praktiske løsninger

Tønsberg er, i likhet med mange av våre andre eneboliger, et hus som nytter sine kvadratmeter svært godt. Med mønt himling får man likevel den luksuriøse følelsen. De store vindusflatene som pryder det sosiale rommet i Tønsberg gir et fantastisk lysinnslipp som gjør behovet for belysning betraktelig mindre.

Se Tønsbergs planløsning her

På andreplass over mest solgte boliger i 2022 finner vi modellen Fredrikstad. Eneboligen er tilnærmet lik Tønsberg i størrelse, med sine 160 kvadratmeter fordelt på to etasjer. Boligen byr på god plass til både familie og gjester, med blant annet fire soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og en romslig uteplass.

Les også: Dette tror boligselgeren blir framtidens bolig

Den mest populære planløsningen blant våre kunder

Vår salgs- og markedssjef, Lise Stien, har en klar tanke om hvorfor akkurat Tønsberg og Fredrikstad er våre mest populære hus:

– Dette er arealeffektive boliger med veldig gode planløsninger. Begge boligene har tre soverom, bad, bod, vaskerom og TV-stue i første etasje. I andre etasje finner du oppholdsrommet med åpen stue- og kjøkkenløsning, og hovedsoverommet med walk-in-garderobe og eget bad. Dette er tydelig en planløsning som kundene liker godt. I tillegg er begge boligene veldig i tiden med sine moderne uttrykk og visuelle utforming.

Kjøkkenillustrasjon fra eneboligen Tønsberg.

Kjøkkenillustrasjon fra eneboligen Tønsberg.

2. Nye boliger gir lavere energiregninger

Nordmenn er blant verstingene når det kommer til strømforbruk. Heldigvis har byggteknologien kommet langt de siste årene, og nye boliger fra Blink Hus har høy grad av energieffektivitet. Nye boliger har ikke like stort energibehov som eldre boliger, og gjør derfor energiforbruket til boligen mindre.

3. Oppdatert til nye krav og regler

I denne artikkelen fra Huseierne.no fremgår det at nye EU-regler kan pålegge norske boligeiere store energioppgraderinger i egen bolig de kommende årene. Ikke nok med at det vil stilles strengere krav til energieffektivisering av boliger i Norge; dette innebærer også at boliger som ikke oppfyller de nye kravene kan få lavere verdi på boligmarkedet. Dette er nok en god grunn til å vurdere å kjøpe en ny bolig fremfor å kjøpe en eldre bolig, siden nye boliger allerede oppfyller de nye kravene til energieffektivisering.

Fredrikstad - moderne hus fra Blink Hus

Fredrikstad ble Blink Hus sin nest mest solgte enebolig i 2021 og 2022.

4. Vi hjelper deg å se boligens livsløp

Vi er kjent for å tilby gode muligheter for tilpasning av våre boliger. Så lenge det er teknisk og konstruksjonsmessig forsvarlig, gjør våre forhandlere sitt beste for å tilpasse huset så nært dine ønsker og behov som overhodet mulig. Dette kan for eksempel innebære valg av materialer, innredning, smartløsninger og planløsning.

I en kundetilpasset versjon av Tønsberg ble det blant annet tegnet inn utleieenhet og carport/garasje med takterrasse. Våre Blink Hus-forhandlere hjelper deg å se boligens livsløp. Det er ingenting som varer lenger enn noe som er tilpasset akkurat for deg.

Ønsker du å bygge hus? Ta kontakt!

Vi solgte hele 182 kundetilpassede modeller til det norske folk i 2022. Alt i alt har det vært et godt år for Blink Hus, med mange fornøyde kunder som har valgt å bygge sin drømmebolig hos oss. Med våre kvalitetsboliger og gode tilpasningsmuligheter er det ingen tvil om at vi vil fortsette å være en attraktiv aktør innen boligbygging også i årene som kommer. Kontakt din nærmeste forhandler for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med din drømmebolig!

Relaterte artikler

Kataloghuset Vadsø av Blink Hus

Bygge hus – steg for steg

Går du med en drøm om å bygge hus, men lurer på hvordan det egentlig foregår? I denne artikkelen kan du lese mer om de syv stegene til et helt nytt hjem.