1 / 4

Jarlsberg - Moderne atriumhus

Et moderne atriumhus med særegent preg.

Jarlsberg er et eksklusivt valg for dem som ønsker noen spesifikke kvaliteter og egenskaper ved sin nye bolig. Mye lys, store rom, privat soveromfløy og en lun og skjermet uteplass. Jarlsberg er et moderne atriumhus, med en romslig planløsning og en stilsikker og tydelig arkitektur.

Luftige oppholdsrom

Fra entréen kommer du til en åpen stue og kjøkkenløsning med mønt himling og ekstra takhøyde, noe som gir oppholdsrommene et særdeles luftig preg. Tilknyttet kjøkkenet er det også to boder. Fra stuen og kjøkkenet har du skyvedører ut til et stort atrium som fungerer som en forlengelse av oppholdsrommene. Her sitter du lunt og skjermet på godværsdagene.

Praktisk soneinndeling

I førsteetasje er det blant annet to bad og et bibliotek i direkte tilknytning til et rom som kan fungere som enten kontor eller et ekstra soverom. Husets hovedsoverom ligger i en egen fløy, og har eget badeværelse. Den mønte himlingen tilfører rommet ekstra takhøyde og en ekstra kvalitet til dem som får gleden av å sove her. Fløyens kvalitet forsterkes ytterligere av direkte adkomst til uteplass.

I husets andre etasje er det to store soverom. Mellom soverommene er det en loftstue med en bod for ekstra lagringsplass.

Velkommen til Jarlsberg.

Plan- og fasadetegninger:

Jarlsberg plantegning 1. etg
1

Jarlsberg plantegning 1. etg

Jarlsberg plantegning 2. etg
2

Jarlsberg plantegning 2. etg

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Relaterte hus

Kontakt oss

image placeholder

Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies. Les mer