Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Sandefjord
Moderne atriumhus

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

281 m²

Bruksareal (BRA)

198 m²

Primærrom (P-rom)

188,3 m²

Største lengde

19,6 m

Største bredde

17,6 m

Moderne og praktisk atriumhus på ett plan.

Sandefjord er et hus som vil appellere til de som ønsker moderne design og praktiske løsninger på ett plan. Med luftige oppholdsrom og god utnyttelse av arealet vil dette være et komfortabelt hjem for en familie etter et par som ønsker å bo i et stilrent og funksjonelt hus. De rene linjene og spennende kontrastene gir også huset et visuelt tiltalende utseende.

Luftige oppholdsrom for hele familien

Det åpne og luftige oppholdsrommet gir god plass til familien å samles og sosialisere, samtidig som sonene er tilpasset ulike behov. Den delvis åpne stue- og kjøkkenløsningen på nesten 80 m2 gjør at rommene føles adskilt, men samtidig sammenkoblet og sosialt. Dette gir en fleksibel og funksjonell løsning som vil appellere til mange. God takhøyde og mønt himling, i kombinasjon med store vindusflater som slipper inn mengder med dagslys, bidrar til en luftig og romslig opplevelse av oppholdsrommene. Dette vil gi en behagelig atmosfære og god trivsel i hjemmet.

Praktiske soner tilpasset alle behov

Boligen har flere praktiske og funksjonelle løsninger som vil gjøre livet enklere for de som bor der. Det store atriumet med direkte utgang fra kjøkkenet vil gi en herlig utendørs opplevelse i en lun og skjermet situasjon. Dette vil være et flott sted å nyte mat og drikke med venner og familie på varme sommerdager. Den ekstra TV-stuen, som man kommer til fra kjøkkenet, vil være et flott tillegg for de som ønsker et ekstra sted å slappe av og se på TV eller film. De tre romslige soverommene vil gi god plass til gjester og familie, og hovedsoverommet i den andre enden av huset vil gi privatliv og en avslappende atmosfære. Det romslige badet som har egen tilgang fra hovedsoverommet vil være en praktisk løsning for de som ønsker en litt mer privat og luksuriøs opplevelse.

Garasjen med sportsbod vil gi god lagringsplass til bil og utstyr, og vil sørge for at huset har god plass til oppbevaring.

Sandefjord er et stilig og funksjonelt hus som vil passe godt for en familie som ønsker komfort og moderne design.

Sandefjord - Moderne atriumhus

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?