Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Bryne
Moderne hus

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

142 m²

Bruksareal (BRA)

181,5 m²

Primærrom (P-rom)

171,5 m²

Største lengde

16,8 m

Største bredde

9,9 m

Skal du bygge hus, og er på utkikk etter en stor bolig med helt egenartet karakter og åpne og spennende rom- og planløsninger, også mellom etasjene? Da kan du legge jakten på is og bli bedre kjent med Bryne.

Store vindusflater, moderne og samtidig landlige preg

Bryne har en flott og moderne design med et landlig preg som passer perfekt til de som ønsker å bo i harmoni med naturen, samtidig som de nyter moderne og åpne interiørløsninger. Store vindusflater og takvinduer gir en følelse av å være en del av omgivelsene, og gir også en fantastisk utsikt over landskapet.Bryne har takvinduer som gir naturlig lys både oppe i andre etasje og ned til den åpne stue/kjøkkenløsningen i førsteetasje. Dette gir boligen en spennende og egenartet karakter, der lyset spiller en viktig rolle i interiøret. Det er nemlig noe helt eget med dagslys som kommer ovenfra, og ikke fra sidene.

4 soverom

Bryne har fire soverom, hvorav det i første etasje har både walk in-closet og eget bad, noe som gir en følelse av luksus og komfort. Fra dette rommet har du også utgang til terrassen og hagen. Den åpne stue/kjøkkenløsningen er en flott designløsning som gjør at rommene føles luftige og romslige, samtidig som kjøkkeninnredningen også fungerer som en praktisk romdeler. Fra stuen har du utgang til hagen og terrassen, noe som gir en fin forlengelse av stuen og skaper en sømløs forbindelse mellom inne og ute.

I andre etasje er det et flott galleri med glassrekkverk som sammen med takvinduene er med på å gi huset en luftig og lys atmosfære. Her finner du 3 soverom, et stort bad, en bod og en romslig loftstue.

Fin loftstue i Bryne huset fra Blink Hus

Bryne er en flott og unik bolig som kombinerer moderne design med landlig sjarm, og er ideell for de som ønsker å bo i et hjem som er både funksjonelt og estetisk tiltalende.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?