Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Jarlsberg
Moderne atriumhus

Nøkkelinformasjon

Soverom

3/4

Grunnflate (BYA)

192 m²

Bruksareal (BRA)

209,9 m²

Primærrom (P-rom)

196,4 m²

Største lengde

19,6 m

Største bredde

13,8 m

Et moderne atriumhus med særegent preg.

Jarlsberg er et eksklusivt valg for dem som ønsker spesifikke kvaliteter og egenskaper ved sin nye bolig. Mye lys, store rom, privat soveromsfløy og en lun og skjermet uteplass. Jarlsberg er et moderne atriumhus, med en romslig planløsning og en stilsikker og tydelig arkitektur.

Luftige oppholdsrom

Fra entréen kommer du til en åpen stue og kjøkkenløsning med mønt himling og ekstra takhøyde, noe som gir oppholdsrommene et særdeles lyst og luftig preg. Tilknyttet kjøkkenet er det også to boder. Fra stuen og kjøkkenet har du skyvedører ut til et stort atrium som fungerer som en forlengelse av oppholdsrommene og integrerer innendørs og utendørs området. Her sitter du lunt og skjermet på godværsdagene.

Jarlsberg - Moderne atriumhus

Praktisk soneinndeling

Husets praktiske soneinndeling er også en stor fordel. I førsteetasje er det blant annet to bad og et bibliotek i direkte tilknytning til et rom som kan fungere som enten kontor eller et ekstra soverom. Dette gir deg muligheter for å tilpasse plassen etter individuelle behov og ønsker. Husets hovedsoverom ligger i en egen fløy, og har eget bad. Den mønte himlingen i hovedsoverommet tilfører rommet ekstra takhøyde og en ekstra kvalitet som kan forbedre opplevelsen av å sove der. Dette er et flott designelement som kan bidra til å skape en luftig og romslig følelse i rommet. Fra rommet har du også direkte utgang til uteplass.

I andre etasje er det to store soverom. Mellom soverommene er det en loftstue med en bod for ekstra lagringsplass. Også denne etasjen gir god plass til å imøtekomme behovene til en familie.

Jarlsberg er en fantastisk bolig med moderne og stilfull arkitektur, praktiske funksjoner og nok av plass og lys til å skape en hyggelig og komfortabel livsstil for de som bor der. Det er et svært tiltalende og moderne atriumhus. Med store rom, mye lys, en lun og skjermet uteplass og en stilfull arkitektur, er det ikke rart at dette huset appellerer til de som ønsker en spesiell type bolig.

Jarlsberg - Moderne atriumhus

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?