Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Rosendal – klassisk og moderne

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

141 m²

Bruksareal (BRA)

222,2 m²

Primærrom (P-rom)

206,3 m²

Største lengde

14,2 m

Største bredde

12,9 m

Huset fusjonerer det beste fra klassisk og moderne arkitektur med dagens behov. Den stramme og rolige fasaden er åpnet opp med romslige vindusflater. Her møtes et moderne eksteriør med en herskapelig planløsning.

Lyst og luftig med store vindusflater

Rosendal er et hjem som er både funksjonelt og vakkert. Fasaden med sine store vindusflater gir en følelse av åpenhet og lys, samtidig som den beholder en stram og rolig estetikk. Ved å bruke materialer og symmetri fra tradisjonell byggeskikk, bevarer huset røttene i arkitektonisk arv.

Husets design, som passer godt både i nasjonalromantiske omgivelser og i byggefelt, gir fleksibilitet og tilpasningsdyktighet. Det er mulig å få ekstra sjøgløtt ved å plassere oppholdsrommene i andre etasje, noe som gir en ekstra dimensjon til opplevelsen av huset.

Funksjonell og praktisk planløsning

Rosendal har en ideell planløsning som tar hensyn til både privatliv og fellesarealer. Huset gir beboerne komfortable og praktiske boarealer. Med utgang fra stuen til terrassen og hagen, blir det også mulig å nyte utendørsområdene og skape en sømløs overgang mellom inne og ute.

Andre etasjen er hjertet i huset med fokus på lys og utsikt. Enten man befinner seg innendørs foran de store vinduene eller ute på balkongen, kan man nyte godt av disse elementene. Det høyløftede midtpartiet i andre etasjen skaper et elegant og luftig miljø, som bidrar til en behagelig atmosfære.

Rosendal - klassisk og moderne

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?