Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Aurdal
Sveitservilla

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

124 m²

Bruksareal (BRA)

175,7 m²

Primærrom (P-rom)

169,9 m²

Største lengde

14,2 m

Største bredde

11,6 m

Et vakkert sveitserhus med god plass.

Aurdal er et svært populært hus. Det vakre midtpartiet og de mange detaljene gir dette huset et sjarmerende og tradisjonsrikt uttrykk i sveitserstil.


Praktisk og funksjonelt

Aurdal har to separate innganger, en til vaskerommet og en til hovedinngangen. Dette kan være spesielt nyttig hvis du vil unngå å måtte bære skitne klær gjennom hele huset for å komme til vaskerommet. Kommer du inn hoved entreen, blir du møtt av en stor gang med god plass til oppbevaring. Du har også en liten mellomgang ved vaskerommet og badet. I samme etasje kan du velge mellom åpent og lukket kjøkken, noe som gir deg fleksibilitet til å tilpasse boligen til dine behov og ønsker. Her kan du oppfylle drømmen om det store kjøkkenet som med sikkerhet blir samlingspunktet for hele familien. Fra stuen har du doble balkongdører som fører deg ut til terrassen og hagen. Dette gir deg muligheten til å utvide stueområdet og skape en sømløs forbindelse mellom inne og ute. Det kan være en flott måte å nyte det fine været på, og det gir deg også en mulighet til å utvide underholdningsområdet når du har gjester.

Aurdal - herskapelig hus fra Blink Hus

2 balkonger

I andre etasje finner du en romslig loftstue, fire soverom og et stort bad. I denne etasjen har du utgang til balkong fra både loftstuen og et av soverommene. Balkongen kan være et flott sted å nyte en kopp kaffe om morgenen eller en avslappende stund om kvelden. Det gir deg også en flott utsikt over omgivelsene og gir deg muligheten til å nyte frisk luft og naturlig lys.

I Aurdal er det lett å finne seg til rette. En bolig er mer enn bare en bygning, det er et hjem og et sted der du skal føle deg komfortabel og avslappet. Når du finner en bolig som passer for deg og din livsstil, kan det gi deg en følelse av ro og trygghet, og gjøre at du trives bedre i hverdagen. Aurdal er en romslig og funksjonell bolig med mange flotte funksjoner som kan bidra til å skape en komfortabel og koselig atmosfære.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?