Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Norddal
Tradisjonell sveitservilla

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Grunnflate (BYA)

107 m²

Bruksareal (BRA)

154,4 m²

Primærrom (P-rom)

147,7 m²

Største lengde

12 m

Største bredde

11,2 m

Norddal er en klassisk og tradisjonell bolig som er inspirert av den klassiske sveitserstilen. Det er et hus med mye karakter og sjarm, og som skaper en følelse av landlig eleganse og harmoni.

Sjarmerende hus med praktiske løsninger

Den karakteristiske trekonstruksjonen og de dekorative utskjæringene skaper et sjarmerende og idyllisk utseende. Dette tradisjonelle sveitserhuset byr på koselige rom og intime kroker, der hvert hjørne er designet med funksjonalitet og komfort i tankene. Første etasje er romslig og funksjonell med et stort kjøkken og allrom som er perfekt for å samle familie og venner. Skyvedører skiller kjøkken og spisestue fra selve stuen, slik at du kan skape privatliv og hindre støy mellom rommene. Skyvedøren gjøre det også enkelt å åpne helt opp mellom rommene. Med doble dører som forbinder allrommet og hagen, skaper huset en fantastisk kontakt mellom inne og ute.

Norddal fra Blink Hus

Huset har praktisk inngang fra hagen til vaskerommet, som gjør at du hindrer å dra med deg skitt og våte tøy inn i selve oppholdsrommene av boligen.

Tre store soverom

I andre etasje finner du blant annet tre store soverom og en stor loftstue. Loftstuen har en koselig balkong med overbygg, som gir deg en flott utsikt over omgivelsene. Den overbygde balkongen er det perfekte sted å slappe av og nyte naturen uansett vær og vind.

Norddal er et praktfullt og tradisjonsrikt hus som kan bygges i mange forskjellige varianter, slik at du kan tilpasse det til dine behov og ønsker.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?