Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Skien
Moderne vinkelhus

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

148 m²

Bruksareal (BRA)

204,9 m²

Primærrom (P-rom)

190,3 m²

Største lengde

14,5 m

Største bredde

11,6 m

Et vinkelhus som perfekt balanserer det jordnære med et stramt og enkelt uttrykk. Med kompakte volumer skaper dette huset romslighet innvendig uten å bruke opp hele tomten.

Populært hus i ny drakt

Skien har gjennom flere år vært en av våre mest populære kataloghus. Vi har nylig oppgradert fasaden på Skien til et mer moderne og stramt uttrykk, men beholdt alle de gode kvalitetene innvendig.

Skien kan være en ideell løsning for de som foretrekker et minimalistisk design med rene linjer og et lyst og luftig interiør.

Stilrent hus med behagelig lys og gode uteplasser

Huset har flere fløyer som gir mulighet for at mange rom kan nyte godt av naturlig lys fra flere sider. I tillegg gir de ulike fløyene mulighet for å skape lune sitteplasser både inne og ute, slik at beboerne kan nyte uteplassen i begge etasjer.

Huset er spesielt egnet for områder som ligger i overgangen mellom skog og kyst. Denne beliggenheten gir beboerne fordelen av store utsiktsvinduer som kan vise frem naturens skjønnhet, samtidig som det gir muligheten til å skape hyggelige kroker både inne og ute for å nyte omgivelsene.

Åpen planløsning og funksjonell rominndeling

Boligen tilbyr en funksjonell og fleksibel planløsning som passer godt for familier og underholdning av gjester. Stue og kjøkkenet har en åpen planløsning, noe som gir mulighet til å samhandle med familie og gjester.

Skien - moderne vinkelhus med mye plass

I første etasje finner man også et soverom, bad, bod og et praktisk vaskerom. Dette gir bekvemmelighet og funksjonalitet, da man har tilgang til nødvendige fasiliteter uten å måtte gå opp til andre etasje.

I andre etasje kommer man opp til en stor og luftig loftstue med egen balkong. Dette gir et ekstra oppholdsrom og mulighet for avslapning og sosialt samvær.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?