Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Smestad
Tradisjonelt hus

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Grunnflate (BYA)

169 m²

Bruksareal (BRA)

133,1 m²

Primærrom (P-rom)

121,5 m²

Største lengde

17,2 m

Største bredde

11,7 m

Smestad er et godt valg for de som ønsker en tradisjonell og arealeffektiv bolig med alle rom på ett plan. Her får du en livsløpsbolig med store flater og mange spennende muligheter for alle livets faser.

Overbygde uteområder og værbestandig tak

Smestad er skapt for å tilby en behagelig bo-opplevelse med beskyttelse mot vær og vind, samtidig som det gir deg muligheten til å nyte utendørslivet i enhver sesong.

Valmet taket på utsiden gir en klassisk og tradisjonell estetikk. Takdesignet gir et mykt og harmonisk utseende, samtidig som det skaper et mer stabilt taksystem som er i bedre stand til å tåle ulike værforhold. Takformen gjør at huset er enkelt å vedlikeholde, og er ideelt i svært værutsatte områder med mye vind og snø.

Det overbygde inngangspartiet gir en varm og innbydende velkomst, samtidig som det gir beskyttelse mot vær og vind.

Den overbygde terrassen er et fantastisk tillegg til denne boligen, og gir deg muligheten til å nyte underdørslivet uansett værforhold. Den gir også muligheten til å utvide boarealet og skape et ekstra uterom som kan brukes året rundt. Med enkel tilgang til terrassen og hagen fra den åpne stue- og kjøkkenløsningen, viskes grensene bort mellom inne og ute, og det skaper en følelse av åpenhet.

Livsløpsbolig med romslige oppholdsrom

Med et romslig soverom, en praktisk garderobe og et eget luksuriøst bad, tilbyr denne sonen rikelig med plass og komfort for de voksne. De to andre soverommene kan brukes til mange formål, inkludert hjemmekontor eller hobbyrom.

Smestad er en livsløpsbolig som vil appellere til mange med sine praktiske og funksjonelle løsninger. Ingen trapper eller nivåforskjeller gjør det enkelt å bevege seg rundt i hjemmet, og gir trygghet for alle aldre og fysiske forutsetninger. Smestad er et ideelt hjem for deg som ønsker å bo komfortabelt uten bekymringer om fremtidige begrensninger.

Smestad - Tradisjonelt hus

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?