Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Lunner
Moderne hus på ett plan

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Grunnflate (BYA)

129 m²

Bruksareal (BRA)

91,7 m²

Primærrom (P-rom)

83,4 m²

Største lengde

15,9 m

Største bredde

8,1 m

Lunner er en moderne enebolig som kombinerer stil og funksjonalitet på ett plan. Med store vinduer og mønet himling får du både en spektakulær fasade, og et flott oppholdsrom som gir en lys og luftig atmosfære.

Lunner var blant våre topp tre mest populære eneboliger i 2021. Selv om Lunner er en liten enebolig, utnytter huset arealet på en svært god måte.

Mønt himling og lys atmosfære

Husets inngangsparti er trukket inn i bygningskroppen og skaper en overbygd og lun velkomst. Lunner har en stor åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til spisebord og en sofagruppe. De store vinduene som strekker seg fra gulv til tak gir rommet en helt spesiell følelse og masse naturlig lys. Dette kan bidra til å øke energieffektiviteten til huset ved å slippe inn naturlig lys og varme. Fra kjøkkenet er det også utgang til en overbygd terrasse. Terrassen gir deg mulighet for å utvide boarealet og å nyte utendørsområdet.

Lunner - en åpen, lys og luftig enebolig på ett plan fra Blink Hus

Moderne livsløpsbolig

Lunner tar hensyn til både dagens og fremtidige behov, og sikrer at du kan bo komfortabelt uansett hvilken fase av livet du er i. En livsløpsbolig er et fremtidsrettet konsept som gir deg trygghet og fleksibilitet. Den sikrer at du kan fortsette å bo komfortabelt i ditt eget hjem, uavhengig av alder og fysiske begrensninger.

En livsløpsbolig er utformet med tanke på tilgjengelighet og brukervennlighet. Den har ingen trinn eller hindringer, og alle rom er lett tilgjengelig på ett plan. Dette gjør det enkelt å navigere i hjemmet, enten du er ung og sprek eller om du har redusert mobilitet.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?