Lunner fra Blink Hus

Lunner – et drømmehjem for alle

Med fokus på minimalt vedlikehold, kostnadseffektive løsninger og praktisk design på ett plan, er Lunner skapt for å imøtekomme alle livsstiler og aldersgrupper. Blink Hus Austevoll har nylig tegnet eneboligen om til en tomannsbolig. I den ene delen bor et ektepar, mens den andre delen tilhører en ung kvinne som har kjøpt sitt aller første hus - Lunner omfavner deg uansett hvilken livsfase du befinner deg i.

Sett ditt eget preg på våre ferdighus

Hver dag samarbeider våre lokale forhandlere med dyktige arkitekter for å skape drømmehjem til mennesker og familier i alle livssituasjoner. Hos Blink Hus har du friheten til å bygge huset som vist i katalogen, men også endeløse muligheter for å skreddersy hver eneste detalj.

"De beste boligprosjektene oppstår når vi blir utfordret av våre kunder. Vi hjelper dem med å sette rammene, slik at kundene selv kan legge sitt preg på boligen. Sammen finner vi de beste løsningene."

– Odd Ivar Nilsen, daglig leder i Blink Hus Austevoll.

Odd Ivar Nilsen, daglig leder i Blink Hus Austevoll.

Ekteparet som drømte om en enklere hverdag

Det var nettopp dette boligkonseptet som tiltalte Ann-Kari og hennes samboer. De bodde tidligere i et større hus, men da pensjonistalderen nærmet seg, ønsket de en enklere hverdag uten vedlikehold og tungt arbeid.

Ekteparet ønsket en boenhet i en tomannsbolig. Blink Hus Austevoll tegnet derfor opp eneboligen Lunner som tomannsbolig på en tomt som forhandleren selv eide. Planen var å selge den andre boligen når prosjektet var ferdig.

– Tomten hadde ikke plass til to like store enheter, så vi tegnet den ene boligen litt mindre slik at det akkurat passet med bebygd areal på eiendommen, forteller Odd Ivar.

Boligeier Ann-Kari er strålende fornøyd med sin nye hverdag i Lunner.

Med tilgjengelighet og komfort i fokus har Ann-Kari og samboeren fått et hjem hvor de kan nyte hver eneste dag i trygge omgivelser. Her ligger alt til rette for å leve bekymringsfritt og samtidig ha alt de trenger innen rekkevidde.

Stilig og praktisk skyvedør hjemme hos Ann-Kari og samboeren.

Hjemme hos Ann-Kari og samboeren

Førstegangskjøperen som valgte Lunner

Tidlig i byggeprosessen av tomannsboligen fikk Blink Hus Austevoll en forespørsel fra Mona – en ung kvinne som ønsket å kjøpe sitt aller første hus. Hun ble den heldige eieren av den ene boligen, og ønsket å sikre seg et hjem som passet perfekt til hennes livsstil. Siden hun kom tidlig inn i prosessen, fikk skreddersydd løsningene etter sine behov.

Foto: @heimen.min

Lunner har blitt Monas drømmehjem, hvor hun kan utfolde seg og skape sin egen stil. Med moderne og estetisk tiltalende design gir Lunner henne en perfekt ramme for å utforske og uttrykke sin personlighet.

Fantastiske Austevoll

Boligeier Mona har funnet seg godt til rette i Lunner

Nydelig lysinnslipp! Foto: @heimen.min

Ingenting er bedre enn å nyte en kopp kaffe på senga til solstråler og fuglekvitter. Foto til venstre: @heimen.min

Bli med inn i hjemmene til Ann-Kari og Mona

Fordelene med Lunner:

- Alt på ett plan

- Areal- og kostnadseffektiv

- Store vinduer og ekstra god takhøyde

- Utvendig bod

- Tre soverom

- Hovedsoverom med tilhørende walk in-garderobe

Det var ingen overraskelse at Lunner var blant våre topp tre mest populære eneboliger i 2021!

Hjemme hos Mona

Lunt og lett tilgjengelig uteområde

Lunner gir deg virkelig friheten til å leve livet slik du ønsker.

Vil du høre mer om mulighetene som våre hus tilbyr? Ta kontakt!

Ved å velge en lokal leverandør fra Blink Hus får du personlig oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Din lokale forhandler er en ekspert på området, kjent med reguleringsplanene og områdets unike klima. De veileder deg gjennom valgmulighetene og sikrer at dine ønsker og behov blir ivaretatt.

Våre forhandlere tilbyr uforpliktende boligprat, lytter til dine ønsker, svarer på dine spørsmål og finner skreddersydde løsninger som passer dine behov og budsjett. Velkommen!

Ta det første steget: bestill vår nye huskatalog!

Relaterte artikler

Bygge hus – steg for steg

Går du med en drøm om å bygge hus, men lurer på hvordan det egentlig foregår? I denne artikkelen kan du lese mer om de syv stegene til et helt nytt hjem.
Bygge hus? Vanlige spørsmål og svar

Bygge hus? Vanlige spørsmål og svar

Vårt mål er å sikre at du har all den nødvendige informasjonen for å føle deg trygg og forberedt når du går i gang med å bygge ditt drømmehus. Vi har samlet noen av de mest vanlige spørsmålene om husbygging, slik at du kan ta de beste beslutningene for ditt nye hjem.
8 tips til barnefamilier som skal bygge hus

8 tips til barnefamilier som skal bygge hus

Det store plusset med å bygge nytt hus er at du kan velge som du vil. Fra de store detaljene i planløsningen, og ned til små detaljer i kjøkkenskuffen. De fleste som skal bygge nytt hus har ikke gjort dette før, og derfor har vi samlet våre beste tips til dere med fokus på et godt hjem for både barn og voksne.