1 / 4

Lunner - Moderne BoSmart Hus

Lunner er en åpen og lys enebolig med alle rom på ett plan, i et stramt og stilig formspråk. Huset har store vinduer og mønt himling som gir ekstra god takhøyde.

Det var ingen overraskelse at den praktiske eneboligen Lunner var blant våre topp tre mest populære eneboliger i 2021. Lunner er det perfekte huset for deg som ønsker alle funksjoner på ett plan. Dette er en av våre mindre eneboliger, men Lunner utnytter arealet på en svært god måte.

Moderne hus på ett plan

Husets inngangsparti er trukket inn i bygningskroppen og skaper en overbygd og lun velkomst. Like ved inngangsdøren er en stor sportsbod akkurat der du trenger den. Videre fra entréen kommer du til gangen, der du har adgang til husets tre soverom, der hovedsoverommet har egen walk in-garderobe og skyvedør videre inn til husets baderom.

Lunner har en lys stor og lys stue med åpen kjøkkenløsning. Her har du plass til både spisebord og en sofagruppe, og de store vinduene som strekker seg fra gulv til tak gir rommet en helt spesiell følelse. Fra kjøkkenet er det også utgang til terrassen som er delvis overbygd.

En del av BoSmart-serien fra Blink Hus

Vi i Blink Hus er opptatt av å gjøre det mulig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin. Derfor har vi utviklet konseptet BoSmart. Serien består av flere husmodeller - deriblant Vallø - som er konstruert så kostnadseffektivt som mulig, uten å gå på bekostning av kvaliteten. Husene har ingen unødvendige vinkler eller fordyrende materialer. De er arealeffektive, fullspekket med smarte løsninger, og har alt som trengs i en livsløpsbolig.

Plan- og fasadetegninger:

Lunner plantegning 1. etg
1

Lunner plantegning 1. etg

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Relaterte hus

Kontakt oss

image placeholder