Våre tre mest solgte eneboliger i år

Hvert år, og i perioder gjennom året, ser vi at noen av eneboligene våre er mer populære enn andre. I første halvdel av 2022 er det én modell som har solgt nesten dobbelt så godt som resten.

Tønsberg til topps

Eneboligen Tønsberg er og forblir en stor kundefavoritt. Den var vår mest populære enebolig i 2021, og er også vår mest solgte enebolig så langt i 2022. Med sitt røffe og detaljrike utseende, er dette et hus som blir valgt gang på gang når kundene våre skal bygge hus.

Tønsberg er et funkishus med saltak og store vindusflater, som begge er ettertraktede kvaliteter i en moderne enebolig.

Fancy i Fredrikstad

Den moderne eneboligen Fredrikstad er også blant våre topp tre eneboliger så langt i år. Det er tydelig at nordmenn har sans for det moderne. Kanskje er det fordi vi forbinder det med alt som er funksjonelt og gjør hverdagen enklere?

Fredrikstad er et moderne hus med integrert garasje. En miks av materialer som tre, glass og mur i eksteriøret, gir boligen et tydelig funkispreg.
I den romslige overetasjen venter blant annet en stor balkong, et romslig soverom med adkomst til garderobe og bad, samt svært gode utsiktsforhold.

Luftig i Lunner

Det var ingen overraskelse at den praktiske eneboligen Lunner er blant våre topp tre mest populære eneboliger. Lunner er det perfekte huset for deg som ønsker alle funksjoner på ett plan. Dette er en av våre mindre eneboliger, men Lunner utnytter arealet på en svært god måte.

Den tradisjonelle eneboligen Lunner byr på gode løsninger, mye lys og god takhøyde – alt vi vil at hverdagen skal inneholde.
Den røffe kontrasten mellom sort og hvitt i eksteriøret gjør at denne boligen skiller seg ut i nabolaget. Her får du også en praktisk sportsbod med egen inngang på kjøpet.

Hvilken av våre eneboliger er din favoritt?

Enten du foretrekker funkishus, moderne hus, herskapelige hus eller tradisjonelle hus, har vi mye du kan velge i. Ser du etter en løsning for hvordan du kan bygge hus billig, kan du sjekke ut vår populære BoSmart-serie med kostnadseffektive og kompakte boliger.

Finn din favoritt blant våre hustyper

Last ned huskatalog

Du får huskatalogen automatisk tilsendt på e-post.

Relaterte artikler

Bankrådgiverens beste tips til deg som vil bygge hus

Øystein Aandahl er autorisert finansiell seniorrådgiver i Sparebank 1 Nordmøre. Han deler sine beste råd for de som vil bygge hus i framtiden.

Bygge hus? Dette kan du velge å gjøre selv!

Å bygge et nytt hus eller en ny hytte er et stort og kostbart prosjekt. Mange ønsker derfor å spare inn noen kroner her og der ved å gjøre deler av jobben selv.
Ansatte i Blink Hus Valvatne

Dette bør du tenke på når du skal velge boligleverandør

Det er mange, og faktisk ganske store fordeler med å velge en lokal leverandør når du skal bygge hus.