Hopp til hovedinnhold
Lunner fra Blink Hus

Lunner – et drømmehjem for alle

Med fokus på minimalt vedlikehold, kostnadseffektive løsninger og praktisk design på ett plan, er Lunner skapt for å imøtekomme alle livsstiler og aldersgrupper. Blink Hus Austevoll har nylig tegnet eneboligen om til en tomannsbolig. I den ene delen bor et ektepar, mens den andre delen tilhører en ung kvinne som har kjøpt sitt aller første hus - Lunner omfavner deg uansett hvilken livsfase du befinner deg i.

Sett ditt eget preg på våre ferdighus

Hver dag samarbeider våre lokale forhandlere med dyktige arkitekter for å skape drømmehjem til mennesker og familier i alle livssituasjoner. Hos Blink Hus har du friheten til å bygge huset som vist i katalogen, men også endeløse muligheter for å skreddersy hver eneste detalj.

"De beste boligprosjektene oppstår når vi blir utfordret av våre kunder. Vi hjelper dem med å sette rammene, slik at kundene selv kan legge sitt preg på boligen. Sammen finner vi de beste løsningene."

– Odd Ivar Nilsen, daglig leder i Blink Hus Austevoll.

Odd Ivar Nilsen fra Blink Hus Austevoll

Odd Ivar Nilsen, daglig leder i Blink Hus Austevoll.

Ekteparet som drømte om en enklere hverdag

Det var nettopp dette boligkonseptet som tiltalte Ann-Kari og hennes samboer. De bodde tidligere i et større hus, men da pensjonistalderen nærmet seg, ønsket de en enklere hverdag uten vedlikehold og tungt arbeid.

Ekteparet ønsket en boenhet i en tomannsbolig. Blink Hus Austevoll tegnet derfor opp eneboligen Lunner som tomannsbolig på en tomt som forhandleren selv eide. Planen var å selge den andre boligen når prosjektet var ferdig.

– Tomten hadde ikke plass til to like store enheter, så vi tegnet den ene boligen litt mindre slik at det akkurat passet med bebygd areal på eiendommen, forteller Odd Ivar.

Boligeier Ann-Kari er strålende fornøyd med sin nye hverdag i Lunner.

Boligeier Ann-Kari er strålende fornøyd med sin nye hverdag i Lunner.

Med tilgjengelighet og komfort i fokus har Ann-Kari og samboeren fått et hjem hvor de kan nyte hver eneste dag i trygge omgivelser. Her ligger alt til rette for å leve bekymringsfritt og samtidig ha alt de trenger innen rekkevidde.

Stilig og praktisk skyvedør hjemme hos Ann-Kari og samboeren.

Stilig og praktisk skyvedør hjemme hos Ann-Kari og samboeren.

Stuen og kjøkkenet hos Ann-Kari og samboeren i Lunner huset fra Blink Hus

Hjemme hos Ann-Kari og samboeren

Førstegangskjøperen som valgte Lunner

Tidlig i byggeprosessen av tomannsboligen fikk Blink Hus Austevoll en forespørsel fra Mona – en ung kvinne som ønsket å kjøpe sitt aller første hus. Hun ble den heldige eieren av den ene boligen, og ønsket å sikre seg et hjem som passet perfekt til hennes livsstil. Siden hun kom tidlig inn i prosessen, fikk skreddersydd løsningene etter sine behov.

Mona på byggeplassen. Her bygges huset hennes - Lunner fra Blink Hus

Foto: @heimen.min

Lunner har blitt Monas drømmehjem, hvor hun kan utfolde seg og skape sin egen stil. Med moderne og estetisk tiltalende design gir Lunner henne en perfekt ramme for å utforske og uttrykke sin personlighet.

Fantastiske Austevoll

Tomannsboligen plassert i fantastiske Austevoll

Boligeier Mona har funnet seg godt til rette i Lunner fra Blink Hus

Boligeier Mona har funnet seg godt til rette i Lunner

Nydelig lysinnslipp i stuen

Nydelig lysinnslipp! Foto: @heimen.min

Ingenting er bedre enn å nyte en kopp kaffe på senga til solstråler og fuglekvitter.

Ingenting er bedre enn å nyte en kopp kaffe på senga til solstråler og fuglekvitter. Foto til venstre: @heimen.min

Bli med inn i hjemmene til Ann-Kari og Mona

Fordelene med Lunner:

  • Alt på ett plan
  • Areal- og kostnadseffektiv
  • Tilpasset Husbankens krav til finansiering
  • Store vinduer og ekstra god takhøyde
  • Utvendig bod
  • Tre soverom
  • Hovedsoverom med tilhørende walk in-garderobe

Topp tre mest populære bolig i 2021

Det var ingen overraskelse at Lunner var blant våre topp tre mest populære eneboliger i 2021!

Kjøkkenet og spisestuen hos Mona i huset Lunner fra Blink Hus

Hjemme hos Mona

Lunt og lett tilgjengelig uteområde

Lunt og lett tilgjengelig uteområde

Lunner fra Blink Hus

Lunner gir deg virkelig friheten til å leve livet slik du ønsker.

Vil du høre mer om mulighetene som våre hus tilbyr? Ta kontakt!

Ved å velge en lokal leverandør fra Blink Hus får du personlig oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Din lokale forhandler er en ekspert på området, kjent med reguleringsplanene og områdets unike klima. De veileder deg gjennom valgmulighetene og sikrer at dine ønsker og behov blir ivaretatt.

Våre forhandlere tilbyr uforpliktende boligprat, lytter til dine ønsker, svarer på dine spørsmål og finner skreddersydde løsninger som passer dine behov og budsjett. Velkommen!

Relaterte artikler

Hus på ett plan

Hus på ett plan

Stadig flere ønsker å bo på en flate. Våre hus på ett plan er tilgjengelige i mange ulike varianter og stilarter, slik at du kan finne det perfekte huset som passer din livsstil og dine behov!

Husbankfinansiering med Blink Hus

Husbankfinansiering med Blink Hus

Med høyere renter og økte byggekostnader, kan det være krevende å finansiere huskjøp, eller oppgradere eksisterende bolig. Husbankfinansiering kan være svaret du leter etter. Ingen andre boliglån har lavere rente! I huskatalogen vår finner du en rekke hus som kvalifiserer for husbankfinansiering, og våre erfarne forhandlere veileder deg gjennom hele prosessen.

Moderne generasjonsbolig i Asker

Moderne generasjonsbolig i Asker

I et fredelig nabolag i Asker står en helt spesiell bolig. Her har Liv Ingeborg Lied og Øystein Gullbekk bygget en bolig som favner flere generasjoner. Huset er både tradisjonelt og moderne – designet med tanke på familien!