Hopp til hovedinnhold
Ekeberg huset fra Blink Hus

Se ulike resultater av vårt ferdighus Ekeberg

I denne artikkelen skal vi se nærmere på et av de mest solgte ferdighusene hos en av våre forhandlere og hvordan huset er skreddersydd for hver enkelt kunde.

Samme ferdighus – ulike løsninger

Å bygge ditt første hus kan være en stor og krevende prosess, men med et ferdighus har det aldri vært enklere. Ta utgangspunkt i ett av våre ferdighus og tilpass planløsning og materialvalg til dine behov og ønsker. I denne artikkelen skal vi se nærmere på et av de mest solgte ferdighusene hos en av våre forhandlere og hvordan huset er skreddersydd for hver enkelt kunde.

Hva er et ferdighus?

Ferdighus er en genial måte å bygge ny enebolig på, spesielt for deg som ønsker å ta færrest mulige valg. Blink Hus tilbyr en rekke ferdighus med ulike planløsninger som er designet i samarbeid mellom våre arkitekter og boligutviklere. Det betyr at mye tenking og planlegging allerede er gjort for deg, slik at du kan velge det huset du vil ha og deretter la Blink Hus bygge det for deg.

– Blink Hus sine ferdighus er ment som inspirasjonshus. Du kan selvfølgelig bygge huset akkurat slik det er, men veldig mange av kundene våre ønsker små og store endringer på de opprinnelige tegningene, sier Svein Helge Skogheim, kjededirektør i Blink Hus.

Les også: Fem fordeler med ferdighus

Tilpasning av ferdighus

Selv om ferdighus er ferdig designet for huskatalogen, kan vi fortsatt tegne inn ekstra soverom, flytte vegger, utvide bad, eller speilvende hele husets fasade dersom det lar seg gjøre:

– Dersom en kunde kommer til meg og liker Fredrikstad-huset, men ønsker å gjøre de tre soverommene i underetasjen større, så flytter vi en vegg og to. Vanligvis vil ikke disse endringene medføre særlige kostnader for kunden, sier Ellef Kvalvågne i Blink Hus Berge Hus.

Populære ferdighus

Vi har spurt en av våre forhandlere, Blink Hus Berge Hus, om hvilken av våre boligmodeller som er favoritten blant deres kunder. Boligselger, Ellef Kvalvågnes, forteller at det er ferdighuset Ekeberg som troner øverst i deres område, mens Fredrikstad kommer på en god andreplass. Han forteller at deres viktigste oppgave er å tilpasse boligene for kundens behov og kundens tomt:

– En ung familie tenker kanskje ikke like mye på å ha alle funksjoner på ett nivå, mens et etablert ektepar ønsker et hus som de kan bli gamle i. Vi har kunder i alle aldre og livssituasjoner, og det vil alltid være stor forskjell på hva kunden vektlegger når de tar utgangspunkt i et ferdighus.

Ulike varianter av ferdighuset Ekeberg

Under ser du ulike eksempler på hvordan har tilpasset ferdighuset Ekeberg til ulike kunder. Mange av tilpasningene på disse tre boligene, bunner i hvor innkjørselen er på tomten og hvilken vei fronten skal peke. I tillegg er det gjort ulike materialvalg med tanke på vedlikehold, forklarer Ellef Kvalvågnes.

Ekeberg fra Blink Hus

Denne kunden ønsket Ekeberg med mørk kledning, sorte vinduer og sorte fasadeplater.

Ekeberg fra Blink Hus

Kunden i denne versjonen av Ekeberg ønsket vedlikeholdsfrie materialer av høy kvalitet og løsninger som krever minimalt vedlikehold, slik at finværsdager ikke går med til maling og vedlikeholdsarbeid.

Nydelig utsikt i dette Ekeberg huset fra Blink Hus

Det er nok ikke rart at Ekeberg ble en favoritt med denne utsikten her! I det store vinduet som ligger i enden av den åpne stue-/kjøkkenløsningen har man virkelig et levende kunstverk året rundt.

Interiørbilde av stuen i Ekeberg

Interiørillustrasjon fra Ekeberg i vår huskatalog.

Stilig kjøkken i Ekeberg huset fra Blink Hus

En versjon av kjøkkenet i Ekeberg: Her har kunden valgt hvitlasert kvistfri furu i taket og spotter som lyser opp kjøkkenskapene langs hele veggen.

Innbydende inngangsparti

Dette er slik entréen i Ekeberg er designet i vår huskatalog. Huset har et hav av spennende løsninger både inne og ute.

Granitt ved inngangsparti og i atriumet som ligger i front.

Kunden valgte steni-plater på store deler av ytterfasaden og inndelte aluminiumsvinduer. I tillegg har de granitt ved inngangsparti og i atriumet som ligger i front.

Også denne versjonen av Ekeberg ligger på en fantastisk utsiktstomt.

Også denne versjonen av Ekeberg ligger på en fantastisk utsiktstomt. Her er stue-/kjøkkendelen flyttet til motsatt side for å nytte mest av tomtens utsikt.

Kostnad ved tilpasning av ferdighus

Mindre endringer vil ikke ha stor påvirkning på prisen, mens større endringer kan føre til høyere kostnader:

- Dersom oppgaven blir å utvide kataloghusene fordi kunden ønsker mer plass, vil også kostnaden øke. Vanligvis er det størrelsen på boligen som avgjør prisen. Selvsagt betyr materialvalg og løsninger noe for prisen også, men vi viser alltid konsekvensen av hva de ulike valgene har å si for totalprisen. Dersom kunden ønsker å bruke noen ekstra kroner for å få en bolig med enklere vedlikehold, så ordner vi det, avslutter Ellef Kvalvågnes.

Lyst å høre om flere muligheter med ferdighus? Ta kontakt!

Våre boligforhandlere hjelper deg å tilpasse husene i vår katalog til deg og din familie. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å høre mer om hvordan vi kan realisere din husdrøm. Våre erfarne fagfolk gleder seg til å møte deg!

Relaterte artikler

Interiørarkitektens drømmehus

Våre arkitekter og interiørarkitekter bruker store deler av tiden sin på å hjelpe kundene våre med å tegne og innrede hus. Men hvilke løsninger ville de gått for om de selv skulle bygge hus i dag? Vi har spurt interiørarkitekt Vibecke Caspari Nord om hva hennes drømmehus ville inneholdt.

Moderne hus med mørk kledning

Hva kjennetegner et moderne hus?

I en stadig travlere hverdag har vi alle behov for løsninger som gjør livet litt enklere. Se hvilke løsninger som treffer blink hos den moderne familien i dag.

Vadsø er et moderne hus fra Blink Hus

Fikk tilpasset moderne hus til unik tomt i strandsonen

Agnete Eilertsen og familien fikk tak i en av de siste tomtene rett ved strandlinjen på Sande i Sortland. De ønsket et hus som sørget for at de fikk nyte den fantastiske utsikten fra tomten. Med hjelp fra Blink Hus fikk de tilpasset boligen Vadsø til tomten og familiens andre ønsker.