1 / 5

Ekeberg - Moderne hus

Ekeberg er et innholdsrikt og stilfullt hus på ett plan, med funkispreg og et hav av spennende detaljer både inne og ute.

Romslige stuer med masse naturlig lys

Ekeberg har en veldig funksjonell og praktisk innredning, med to romslige stuer på hver side av atriet som gir et lyst og åpent preg. Inne i huset er det mange flotte egenskaper. På ene siden av atriet finner du en stor og delvis åpen stue/kjøkken-løsning som gir mulighet for samvær og sosialt samspill. Dette allrommet blir naturlig opplyst med store vinduer på langsidene og en front som hovedsakelig består av glass. På andre siden av entréen finner du enda en romslig stue med store vinduer. Denne stuen gir mulighet for mer privatliv eller et mer avskjermet oppholdsrom. Det er adkomst til to soverom fra denne stuen, og en forseggjort soveromsavdeling med romslig walk in-closet og tilhørende bad.

Praktisk uteplass

Fra begge stuer og det ene soverommet er det adkomst til lun, skjermet og delvis overbygd uteplass. Denne uteplassen er en flott utvidelse av innendørs plass og gir muligheter for utendørsaktiviteter, til tross for værforholdene.

Ekeberg er huset for deg som ønsker en egenartet og førsteklasses bolig med alt du trenger, og mere til, på ett plan.

Plan- og fasadetegninger:

Ekeberg plantegning 1. etg
1

Ekeberg plantegning 1. etg

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Relaterte hus

Kontakt oss

image placeholder