Hopp til hovedinnhold
Moderne bolig fra Blink Hus

Hva kjennetegner et moderne hus?

I en stadig travlere hverdag har vi alle behov for løsninger som gjør livet litt enklere. Se hvilke løsninger som treffer blink hos den moderne familien i dag.

Moderne hus representerer en trend som legger vekt på minimalisme, funksjonalitet og enkelhet. Jan Erik Møien i Blink Hus Sigdal forteller hvilke løsninger den moderne familien har behov for i dag.

Kongsberg er et moderne hus med saltak - en favoritt blant våre kunder.

Moderne hus skaper effektivitet og komfort i en hektisk hverdag

Moderne hus kjennetegnes av rene linjer, store vinduer og luftige rom. Den moderne familien består ofte av to yrkesaktive foreldre med to barn. I en verden som stadig blir travlere, er det viktigere enn noen gang at boligene våre har kvaliteter langt utover det estetiske. Hvilke løsninger gjelder dette og hvordan løses det i praksis? Boligselger i Blink Hus Sigdal, Jan Erik Møien, deler sine betraktninger:

Bod og oppbevaringsplass

Stadig flere velger bort TV-stue og prioriterer mer oppbevaringsplass til barnas fritidsutstyr. En god bod gir også plass til å oppbevare ting som ikke skal være fremme hele tiden, som for eksempel julepynt og verktøy. Enten du ønsker å ha boden som en del av huset eller om du foretrekker å ha den på utsiden, bidrar det til å frigjøre plass og gjør det enklere å holde oversikt over tingene dine. Samtidig blir det enklere for barna å selv finne frem leggbeskyttere og skibriller.

Se alle våre moderne ferdighus

God størrelse på barnerom

Videre forteller Jan Erik at mange av deres kunder ønsker at barnerommet skal ha en minimumsstørrelse på 10 kvadratmeter. Dette vil gi barna god plass til lek og aktiviteter i småbarnsperioden. I tillegg kan en god størrelse på barnerom også være en investering for fremtiden. Barn vokser fort, og et godt areal gir mulighet for å tilpasse rommet til barnets behov og interesser når de blir eldre. Når barna flytter ut, velger mange å bruke barnerommene videre som gjesterom, kontor, syrom eller musikkstudio. Da er det fint å ha et areal som gir mye fleksibilitet. Her hjelper våre Blink Hus-forhandlere deg til å se boligens livsløp.

­Delvis åpen stue- og kjøkkenløsning

En populær løsning i våre moderne ferdighus er en åpen stue- og kjøkkenløsning. Denne løsningen gir en luftig følelse i boligen, og gjør det enkelt å kommunisere med familien mens du lager mat eller slapper av i stuen. Dette er spesielt attraktivt for den moderne familien, som ofte har et hektisk liv med mye aktivitet og lite tid til å tilbringe sammen.

Noen velger også et grovkjøkken, hvor det ikke bare er plass til mat og tørrvarer, men også rom for større kjøkkenmaskiner, hyller og ekstra kjøle- og fryseskap. Foto: Sigdal, Pia Ulin

Kjøkkenet i det moderne atriumhuset Jarlsberg er tilknyttet to boder som for eksempel kan gjøres om til et stort grovkjøkken.

I motsatt ende av den åpne planløsningen i Jarlsberg finner du sofakroken, hvor gjestene kan slappe av før middagen ved kjøkkenbordet. Peisen som strekkes opp i himlingen tar også bort litt fokuset fra kjøkkenet når du ønsker å lene deg tilbake på lørdagskvelden.

Gode garderobeløsninger

Tenk om du i en hektisk hverdag slapp å rydde bort sko fra gangen og klær på soverommet. Med gode garderobeløsninger blir det i litt enklere å skjule rotet. Et walk-in-closet på hovedsoverommet oppfyller bade kravet om effektivitet og en dose luksus. Det er nok ikke uten grunn at det har blitt en av de mest ettertraktede løsningene i et moderne hus!

Stor takhøyde

Et høyt tak gir mulighet for å ha store vinduer, som kan slippe inn mer lys og skape en romslig følelse. Dette gjør boligen mer behagelig å være i, og kan få en liten bolig til å oppleves større.

Fredrikstad er et moderne funkishus med stramme linjer og et tydelig uttrykk.

Vi i Blink Hus legger stor vekt på funksjonalitet når vi designer våre ferdighus. Vi tilbyr en rekke hus med moderne design og smarte løsninger, og har også et stort utvalg av moderne funkishus og moderne hus med saltak. Uansett om du er ute etter et stilrent og minimalistisk hus, eller et mer kreativt og fargerikt funkishus, har vi noe som passer enhver smak. Treffer vi ikke helt blink med våre ferdighus, sitter våre forhandlere og arkitekter klar for å veilede deg gjennom prosessen og skape et hus tilpasset deg og din familie. Vi ser frem til å møte deg!

Skrevet av Silje Birkhol, Bennett Reklamebyrå

Relaterte artikler

Kataloghuset Vadsø av Blink Hus

Bygge hus – steg for steg

Går du med en drøm om å bygge hus, men lurer på hvordan det egentlig foregår? I denne artikkelen kan du lese mer om de syv stegene til et helt nytt hjem.

Vadsø er et moderne hus fra Blink Hus

Fikk tilpasset moderne hus til unik tomt i strandsonen

Agnete Eilertsen og familien fikk tak i en av de siste tomtene rett ved strandlinjen på Sande i Sortland. De ønsket et hus som sørget for at de fikk nyte den fantastiske utsikten fra tomten. Med hjelp fra Blink Hus fikk de tilpasset boligen Vadsø til tomten og familiens andre ønsker.