1 / 4

Minde - Herskapelig hus

Et storslagent og herskapelig hus med mange flotte detaljer.

Minde er klar og tydelig i sitt uttrykk med en fasade preget av stilfulle og egenartede detaljer.

Herskapelig ferdighus med mulighet for individuelle tilpasninger

Minde er det perfekte valget for deg som vil bo storslagent og herskapelig med mange muligheter for individuelle tilpasninger. Egenskaper som valmtak med oppløft, den runde balkongen med klassiske søyler og forseggjort vindusomramming sammen med doble balkongdører, er med på å gi huset et herskapelig og klassisk uttrykk.

God plass til å realisere dine drømmer

Den åpne kjøkken- og stuedelen på nærmere 70 m2 i hovedetasjen, passer ypperlig for den sosiale storfamilien og hyggestundene sammen med venner. Drømmen om et stort, sosialt og funksjonelt kjøkken er en realitet i eneboligen Minde. På samme plan har du også en innbydende og stor terrasse hvor du kan nyte frisk luft og naturen rundt.

Romslig og optimal planløsning i underetasjen

I underetasjen finner du to store soverom, en ekstra stue, en stor bod, vaskerom og et bad. Med andre ord alt en familie måtte ønske og ha behov for. Fra stuen har du utgang til terrassen og hagen. Perfekt til å nyte lange sommerdager.

Minde er et hus som utstråler eleganse og raffinement, og som tilbyr mye plass og muligheter for å tilpasse det til dine behov og preferanser. Med sin åpne kjøkken- og stuedel og stor balkong på samme plan, er det en flott bolig for å samle familie og venner til hyggelige stunder og underholdning.

Plan- og fasadetegninger:

Minde plantegning underetasje
-1

Minde plantegning underetasje

Minde plantegning 1. etg
1

Minde plantegning 1. etg

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Relaterte hus

Kontakt oss

image placeholder