Hopp til hovedinnhold

Fem fordeler med ferdighus

Ferdighus er et begrep som ofte brukes om boligene som finnes i huskatalogen vår. Det er også én av veiene til ny enebolig med Blink Hus, og kanskje det beste alternativet for deg som ønsker å ta færrest mulige valg. Ferdighusene våre er geniale på ganske mange måter. Vi har samlet de fem største fordelene med å bygge ferdighus.

1. Ferdig planlagt

Alle våre ferdighus er tegnet i tett samarbeid mellom våre arkitekter og boligutviklere. Når du velger et ferdighus, får du et hus som er designet basert på behovene vi opplever at kundene våre har i dag. Vi har gjort tenkingen og planleggingen for deg. Alt du trenger å gjøre er å peke ut det huset du vil ha, så bygger vi det for deg.

Ferdighusene våre kommer med en optimal planløsning for best mulig arealutnyttelse. Her vist i det moderne atriumhuset Sandefjord.

2. Finjustert over flere år

Når du velger et ferdighus, får du i mange tilfeller et hus som er finjustert over flere år, basert på kundenes erfaringer og boligrådgivernes tilbakemeldinger. Det er fordelen med å velge noe som har vært bygd og testet flere ganger tidligere. Mange av våre kunder ønsker noe som er enkelt og trygt, og med et ferdighus får du nettopp det.

Eneboligen Tønsberg var den eneboligen vi bygde flest av i 2021, og er fortsatt blant våre mest populære modeller.

3. Den raskeste veien til ny enebolig

Når du går for et ferdighus som du ikke har behov for å gjøre noen tilpasninger på, blir veien til byggesøknad kortere. Du trenger ikke bruke tid på å finne ut hvordan du vil ha det, og vi trenger ikke bruke tid på å tegne huset på nytt. Du sparer dessuten deg selv for en del valg som må tas når du velger et ferdighus framfor et kundetilpasset hus eller et arkitekttegnet hus.

Du kan stole på oss, og du kan stole på våre ferdighus. Vi tilpasser våre ferdighus for å imøtekomme behovene etter hvert som de endrer seg.

4. Fleksibelt

En av de største fordelene med ferdighusene våre er at de er veldig fleksible. De kan tilpasses for dine ønsker og behov med hensyn til tomt, størrelse, planløsning, innredning, eksteriør og mye annet. Trenger du et ekstra barnerom? Ingen problem! Eier du en skrå tomt, men har forelsket deg i et hus for flat tomt? Ikke tenk på det – huset kan tilpasses.

Velger du å ikke gjøre noen tilpasninger på selve huset, vil du likevel få noen valgmuligheter. Du får blant annet velge mellom ulike kjøkkeninnredninger, gulv og fliser.

5. Den rimeligste løsningen når du skal bygge hus

Å bygge et ferdighus, uten å gjøre noen tilpasninger, vil i de fleste tilfeller være den mest prisgunstige veien til en ny enebolig. Dette gjelder spesielt om du velger et av våre små ferdighus, for eksempel Lunner. Desto mindre størrelse og lavere grad av skreddersøm, desto lavere pris.

Eneboligen Lunner på ett plan

Relaterte artikler

Tilpasset Kongsberg hus fra Blink Hus

Bygge hus? Stol på lokal kvalitet og erfaring

Å bygge sitt eget hus er en drøm for mange, men veien fra drøm til virkelighet kan være lang og kronglete uten riktig byggefirma. Det krever nøye planlegging, forståelse for prosessen, og ikke minst, en klar oversikt over hva det vil koste. Denne artikkelen gir deg innsikt i de viktigste faktorene ved husbygging, og hjelper deg å styre trygt gjennom prosessen, enten du vil ha et lite hus eller en stor familiebolig!

Sett ditt preg på våre hus og hytter!

Når man skal bygge nytt, enten det er hus eller hytte, er det mye å tenke på og mange valg å ta. Ved hjelp av lokal arbeidskraft og lang erfaring i faget kan våre Blink Hus-forhandlere hjelpe deg på veien fra små planer til ferdig bygg, enten du ønsker basseng på taket eller en hemmelig vinkjeller bare du vet hvor er.