Bygge hus

Å bygge hus er et av de største og mest givende prosjektene du noen gang vil gjennomføre. Når du bygger hus, bygger du ikke bare ditt nye hjem. Du bygger din nye hverdag. Vi hjelper deg å velge de løsningene som vil gjøre at du trives i huset år etter år.

Et stort og spennende prosjekt

Til tross for at det å bygge hus er et stort prosjekt, skal det oppleves trygt, oversiktlig og gøy for deg som kunde. Den delen av prosessen du som kunde er mest delaktig i er den delen som omhandler tegning av huset eller tilpasninger av husmodell, tilvalg og generelt det som er morsomt. Vi tar oss av søknad til kommunen, kontakt med leverandører og alt det praktiske arbeidet.

Flere veier til ny enebolig

Prosessen med å bygge hus blir ryddig og effektiv når det gjøres med en erfaren leverandør som Blink Hus. Når du bygger hus med oss, har du flere muligheter:

1. Kataloghus

En av veiene til ny enebolig er å gå for et av våre populære kataloghus. Vi har både funkishus, herskapelige hus, moderne hus og tradisjonelle hus i vår huskatalog. Med bakgrunn i våre egne og kundenes erfaringer over mange år, har vi kommet fram til et knippe husmodeller som virkelig lever opp til forventningene man har til et hus i dag.

Du kan enten velge å bygge et kataloghus akkurat slik det er tegnet, eller du kan gjøre dine egne tilpasninger i planløsning, størrelse m.m. Et kundetilpasset kataloghus er et godt alternativ til et arkitekttegnet hus.

Den moderne eneboligen Kongsberg er en stor kundefavoritt.

2. Ferdighus

BoSmart-serien vår er et genialt alternativ for deg som ønsker å bygge hus billig. Serien består av syv kompakte, moderne og kostnadseffektive ferdighus. En av de store fordelene med å bygge et ferdighus er at selve byggingen tar mye kortere tid.

Ferdighuset Hurdal er en praktisk enebolig på ett plan fra BoSmart-serien vår.

3. Arkitekttegnet hus

Tegn ditt eget drømmehus i samarbeid med våre arkitekter. Blink Hus er en del av Mestergruppen, og har dermed et tilknyttet arkitektkontor. I tett samarbeid med kunden og våre erfarne arkitekter, tegner vi hus som er skreddersydd for kundens ønsker og behov.

Fire store fordeler med å bygge hus

Du får det slik du vil

Det kan føles nærmest umulig å finne et hus til salgs, som møter alle de ønskene og kravene man har til et hjem. Når du bygger hus, kan du være med på å designe hele huset fra bunnen av. Dette gjør at du får tilpasset huset spesielt for dine preferanser og behov.

Ingen oppussing

Kjøper man et eldre hus som ligger ute på markedet, vil mange føle et behov for å gjøre det til sitt eget. Kanskje er planløsningen gammeldags og upraktisk, eller kanskje bærer gulv og vegger preg av slitasje fra tidligere beboere. Når du flytter inn i en ny bolig, kan du senke skuldrene og vite at det ikke blir behov for oppussing på lang tid. Ikke minst er det godt å vite at ingen har bodd der før deg.

Når du bygger hus, starter du med blanke ark. Skap din egen unike stil, som vist i funkishuset Karmøy.

Mindre vedlikehold

Bor du i et gammelt hus, vil det støtt og stadig bli behov for vedlikehold. Kanskje må boligen etterisoleres, kanskje er bordkledningen råtten, eller kanskje må taket skiftes neste år. Alt dette slipper du å tenke på når du bygger nytt. Vi bygger funksjonelle hus som krever langt mindre vedlikehold enn eldre boliger.

Hverdagen blir enklere

Det vi har aller mest fokus på når vi tegner våre boliger er funksjonalitet. Ja, boligen skal være flott å se på innvendig og utvendig, men det viktigste av alt er at den inneholder løsninger som gjør hverdagen enklere og bedre. Dette kan være alt fra en sportsbod med separat inngang til en integrert kaffemaskin på kjøkkenet, eller store vindusflater som gir rikelig med dagslys og lar deg nyte utsikten til det fulle. Det er nesten bare kreativiteten som setter begrensninger for hvilke løsninger du kan ha når du skal bygge hus.

Går du med planer om å bygge nytt hus?

Blink Hus har forhandlere over hele Norge. Vi har lang erfaring med å bygge eneboliger for store og små familier, og for alle mulige behov. Finn din nærmeste forhandler og avtal et møte når det passer for deg. Vi hjelper deg gjerne med å realisere din boligdrøm!

Se våre husmodeller

Relaterte artikler

Fordeler ved å velge hus med utleiedel

Det unike med å bygge et nytt hus er at du får mulighet til å tilpasse boligen så den blir perfekt for deg, ditt budsjett og din livssituasjon. I planleggingsfasen hjelper vi deg alltid med å tenke gjennom boligens livsløp. Stadig flere av våre kunder velger nå å bygge hus med utleiedel – både på grunn av kort- og langsiktig økonomisk vinning, i tillegg til at det gir små og store familier mer fleksibilitet. På toppen av det hele får du jo også en splitter ny bolig!

Bygge hus? Dette kan du velge å gjøre selv!

Å bygge et nytt hus eller en ny hytte er et stort og kostbart prosjekt. Mange ønsker derfor å spare inn noen kroner her og der ved å gjøre deler av jobben selv.

Sett ditt preg på våre hus og hytter!

Når man skal bygge nytt, enten det er hus eller hytte, er det mye å tenke på og mange valg å ta. Ved hjelp av lokal arbeidskraft og lang erfaring i faget kan våre Blink Hus-forhandlere hjelpe deg på veien fra små planer til ferdig bygg, enten du ønsker basseng på taket eller en hemmelig vinkjeller bare du vet hvor er.

Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies. Les mer