Hus på ett plan

Stadig flere ønsker å bo på en flate. Våre hus på ett plan er tilgjengelige i mange ulike varianter og stilarter, slik at du kan finne det perfekte huset som passer din livsstil og dine behov!

Fordelene med hus på ett plan

Våre hus på ett plan kommer i ulike størrelser og stiler. Du kan velge om du vil bygge huset slik det er i huskatalogen eller gjøre egne tilpasninger. Enten du ønsker å legge til et soverom, fjerne en vegg eller utvide badet, sitter våre arkitekter klar for å hjelpe deg.

Fordelene med hus på ett plan er mange – bli inspirert!

  • Alt er lett tilgjengelig: Det er ingen trapper å forholde seg til, noe som gjør det lettere å bevege seg rundt i huset. Det er spesielt gunstig for eldre, bevegelseshemmede og småbarnsforeldre.
  • Lettere å være sammen: Hus på ett plan har ofte en åpen og romslig planløsning som gir god plass til å slappe av og nyte tiden sammen med familien.
  • Enklere å vedlikeholde: når tiden for vedlikehold kommer, får du også fordelen med at tak og vegger er enklere å nå fra bakkenivå.
  • God tilknytning til utearealet: Flere av husene på ett plan tilbyr integrert carport eller integrert garasje, slik at du kan gå tørrskodd på ett plan. Med hus på ett plan kan du også ha et uteareal som strekker seg hele veien rundt huset, slik at du kan nyte solen fra alle kanter!

Funkishus på ett plan med integrert carport – Ekeberg

Hvis du foretrekker å ha en carport som er en integrert del av huset, er Ekeberg et flott alternativ for deg. Med en integrert carport vil du alltid ha en trygg og beskyttet parkeringsplass.

Ekeberg er et moderne og elegant hus med et stilig og minimalistisk design. Skråtaket og de store vinduene skaper en romslighet og gir mye naturlig lys inn i huset.

Hus på ett plan med garasje og fire soverom - Sandefjord

Sandefjord har et stilrent design, god takhøyde og praktisk planløsning.

Husmodellen Sandefjord er et av våre mest populære hus på ett plan, og kommer med integrert garasje. Garasjen har også en praktisk sportsbod for oppbevaring av fritidsutstyr og hageredskaper. Entréen har også god plass for garderobeløsninger.

Videre har huset fire soverom, tre bad, vaskerom, og stor stue-/kjøkkenløsning på nesten 80 m2! Blant annet er hovedsoverommet tilknyttet eget bad og walk-in-closet – hverdagsluksus! De tre andre soverommene har god størrelse, og kan med enkle grep gjøres om til kontor eller bod.

Illustrasjon av stuen i Sandefjord.

Små hus på ett plan

Lunner er et flott eksempel på hvordan man kan bygge et lite hus på ett plan. Huset er areal- og kostnadseffektivt, har et praktisk og funksjonelt design, og tre soverom på ett plan. Planløsningen gjør hverdagen effektiv og behagelig, og de sosiale sonene gir deg god plass til å slappe av og nyte tiden med familie og venner.

Lunner har alt du trenger i en livsløpsbolig: alt på ett plan, gode oppbevaringsmuligheter, terrasse og tre soverom.

Det store vinduet i fronten av Lunner gir deg et lyst og komfortabelt kjøkken.

Se våre hus på ett plan

Arkitekttegnet hus på ett plan

Treffer vi ikke helt blink med våre ferdighus på ett plan, sitter våre dyktige arkitekter klar for å tegne drømmehuset sammen med deg. Her får du mulighet til å uttrykke din personlige stil gjennom stilen på huset og innvendige løsninger.

Bygging av hus på ett plan

Vi anbefaler å ta kontakt med din nærmeste Blink Hus-forhandler for en uforpliktende samtale. Når du har funnet ditt drømmehus, vil Blink Hus sørge for all prosjektledelse og bygging, fra fundamentering til ferdigstillelse. Med Blink Hus kan du føle deg trygg på at du vil få et hjem som er tilpasset dine ønsker og behov, bygget med kvalitet og kompetanse.

Usikker på om hus på ett plan vil passe din tomt? Ta kontakt!

Enten du er ute etter et lite og praktisk hjem eller et stort og romslig hus, vil du finne det hos oss. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon og en uforpliktende prat om dine ønsker og behov.

Relaterte artikler

Ekeberg på ett plan

Bygge hus

Å bygge hus er et av de største og mest givende prosjektene du noen gang vil gjennomføre. Når du bygger hus, bygger du ikke bare ditt nye hjem. Du bygger din nye hverdag. Vi hjelper deg å velge de løsningene som vil gjøre at du trives i huset år etter år.

Bygge hus – steg for steg

Går du med en drøm om å bygge hus, men lurer på hvordan det egentlig foregår? I denne artikkelen kan du lese mer om de syv stegene til et helt nytt hjem.
20 smarte løsninger til nytt hus

20 smarte løsninger når du skal bygge hus

Et drømmehus henger ofte sammen med funksjonelle og praktiske løsninger. Et hus som er tilpasset akkurat din families behov. Som har rom for alle de viktige tingene og mindre duppeditter. Interiørarkitekt, Marita Lorentzen, gir deg her noen smarte løsninger som kan gjøre hverdagen enda enklere i nytt hus.