Hopp til hovedinnhold
Andre Raknes ansatt i Blink Hus Helge Rød

7 fordeler ved å bygge bolig

Å bygge et nytt hus har mange fordeler. Ikke bare kan du tilpasse hjemmet til dine spesifikke behov og preferanser, men du kan også dra nytte av de siste teknologiene og materialene for å skape et mer energieffektivt og miljøvennlig hjem. Her er noen av fordelene ved å bygge et nytt hus:

1. Tilpass ditt eget hjem

Når du velger å bygge nytt med Blink Hus, står du fritt til å designe hver krik og krok i ditt fremtidige hjem. Ønsker du et åpent kjøkken med utsikt til hagen, eller et hjemmekontor fylt med naturlig lys? Dine spesifikke behov og ønsker er vår førsteprioritet.

Du kan velge alt fra planløsningen og størrelsen på rommene til materialene og fargene som brukes i interiøret og eksteriøret.

Interiør i en kundetilpasset versjon av husmodellen Fredrikstad. God planløsning og lekre detaljer!

Interiør i en kundetilpasset versjon av husmodellen Fredrikstad. God planløsning og lekre detaljer! Bygget av Blink Hus Helge Rød.

Hva er ditt budsjett? Be om et uforpliktende pristilbud fra våre erfarne forhandlere. Dette estimatet kan du bruke i din søknad om boliglån!

Kundetilpasset bolig, bygget av Blink Hus Søre Sunnmøre.

Kundetilpasset bolig, bygget av Blink Hus Søre Sunnmøre.

2. Lavere vedlikeholdskostnader

Et nytt hus fra Blink Hus innebærer ny teknologi og moderne materialer som betyr mindre vedlikehold over tid. Glem råtne vinduskarmer og utdaterte varmesystemer.

Hva koster det å bygge ny bolig? Les hvordan du får tilgang til våre priser her!

3. Energibesparelser

Nyere hjem er vanligvis mer energieffektive enn eldre hjem, takket være de nyeste teknologiene og materialene som brukes i byggeprosessen. Ved å bygge et nytt hus, kan du spare penger på strømregningen og redusere ditt totale energiforbruk.

Utforsk hvordan du enkelt kan forbedre energimerket for våre ferdighus fra B til A, og få innsikt i de tilhørende kostnadene

Husmodellen Skien fra Blink Hus

Skreddersydd utgave av husmodellen Skien, bygget av Blink Hus Telemarkhus.

4. Miljøvennlig

I nyere hjem er det vanlig å benytte miljøvennlige og bærekraftige materialer som kan bidra til å redusere avfall og miljøpåvirkning. Ved å bygge et nytt hus, kan du også legge til funksjoner som solcellepaneler og regnvannshøsting, som kan hjelpe deg med å redusere ditt hjems totale karbonavtrykk.

5. Garantier

Nye hjem kommer vanligvis med garantier fra entreprenøren eller byggherren. Dette kan gi deg ekstra trygghet og beskyttelse mot eventuelle byggefeil eller mangler som kan oppstå etter at huset er ferdigstilt.

6. Personlig tilfredshet

Å bygge et nytt hus kan gi deg en følelse av personlig prestasjon og tilfredshet. Du har kontroll over design og byggeprosessen, og du kan se din egen visjon og kreativitet ta form i det ferdige hjemmet.

Visste du at alle våre ferdighus kan tilpasses dine behov? Lær mer om fordelene med ferdighus her

7. Økt verdi

Nyere hjem har ofte høyere verdi enn eldre hjem på grunn av sine moderne funksjoner og energieffektive egenskaper. Hvis du noen gang bestemmer deg for å selge huset ditt, kan du forvente å få en høyere pris for et nytt hjem sammenlignet med et eldre hjem med lignende størrelse og beliggenhet.

Summert er det mange fordeler ved å bygge et nytt hus, fra tilpasning og energieffektivitet til miljøvennlighet og personlig tilfredshet. Med disse fordelene i tankene kan det være lurt å vurdere å bygge et nytt hus når du planlegger din neste bolig.

Hvorfor bør du bygge ny bolig med Blink Hus?

Å bygge en ny bolig med Blink Hus betyr å ta et bevisst valg for fremtiden. Det er en investering i et hjem som møter dine ønsker og behov med moderne løsninger og smart design. Bygg smart, tenk fremover – velg Blink Hus for ditt neste hjem.

Moderne hus, herskapelige hus, tradisjonelle hus, funkishus – en samling for enhver smak og stil. Last ned gratis huskatalog!

I tillegg har vi arkitekter som hjelper deg i gang hvis du ønsker å komme med egne skisser. Her er ingen husdrømmer for små eller for store. Vi gleder oss til å møte din familie.

Skal du bygge hus? Vi hjelper deg!

Det kan være vanskelig å vite hva du skal prioritere og ikke når du skal bygge hus. Heldigvis har våre forhandlere bygget mange hus, og hjelper deg gjerne med å realisere boligdrømmen for deg og din familie.

Ønsker du å bygge bolig på ett plan? Les om fordelene her!

Relaterte artikler

Bygge hus? Vanlige spørsmål og svar

Bygge hus? Vanlige spørsmål og svar

Vårt mål er å sikre at du har all den nødvendige informasjonen for å føle deg trygg og forberedt når du går i gang med å bygge ditt drømmehus. Vi har samlet noen av de mest vanlige spørsmålene om husbygging, slik at du kan ta de beste beslutningene for ditt nye hjem.

Kataloghuset Vadsø av Blink Hus

Bygge hus – steg for steg

Går du med en drøm om å bygge hus, men lurer på hvordan det egentlig foregår? I denne artikkelen kan du lese mer om de syv stegene til et helt nytt hjem.

Fra egne tegninger til det perfekte hjem

Da Lasse og Elisabeth Solberg skulle planlegge og bygge nytt hjem for tredje gang, skulle ingen ting bli overlatt til tilfeldighetene. – Vi var ganske klare på hva vi ville ha, forteller Lasse.