Hopp til hovedinnhold

Bygge hytte?

Noen som har kjøpt hytte med Blink Hus

Bygge hytte? Begynn hyttelivet hos Blink Hus

Drømmer du om en idyllisk sommerhytte ved sjøen eller en lun vinterhytte på fjellet? Velger du Blink Hus som hytteleverandør, blir veien til hyttedrømmen både enkel og inspirerende.

Har du allerede utforsket våre hyttemodeller og trenger mer informasjon? Få et nøyaktig prisestimat på hyttedrømmen: Ta kontakt med din nærmeste hytteforhandler nå

Velg mellom ferdighytte eller arkitekttegnet hytte

Finn den plantegningen og løsningen som kan være utgangspunkt for din visjon. Hos oss kan du velge mellom de 13 nøkkelferdige hyttene – med eller uten tilpasning – eller skreddersy en egen og unik arkitekttegnet hytte. Plantegningen i våre hytter er det perfekte utgangspunktet for mer hytteinspirasjon!

Noen som har kjøpt hytte med Blink Hus

Les hvordan Kimberley og Sigmund opplevde å kjøpe hytte av Blink Hus.

Derfor bør du velge Blink Hus når du skal bygge ny hytte

Våre hytter kombinerer skjønnhet, funksjonalitet, og kvalitet, designet for å skape varige minner for deg og dine kjære. Enten du ser etter en hytte med tradisjonell sjarm eller moderne eleganse, kan våre tilpassede løsninger gjøre drømmen din til virkelighet – fra funkishytter ved sjøen til tradisjonelle fjellhytter.

Her er noen grunner til at du bør velge Blink Hus:

  • En av Norges fremste hyttebyggere: Vi har levert rekordmange hytter de siste årene. Velger du å bygge din drømmehytte med oss, får du ikke bare tilgang på det vi mener er Norges flotteste utvalg av hyttemodeller; du får også tilgang på effektive prosesser, og uvurderlig lokal kompetanse.
  • Tilpassede løsninger: Våre hyttemodeller er fleksible og kan tilpasses dine unike behov og ønsker. Du kan velge mellom en av våre 13 ferdighytter – med eller uten tilpasninger – eller en unik, arkitekttegnet hytte for å få det akkurat slik du vil ha det.
  • Kvalitet i hver detalj: Med "lokal kvalitet" mener vi at hver detalj er tenkt på – valgt for å tåle lokale værforhold og skape varig verdi for deg og din familie.
  • Nøkkelferdige hytter: Vi er med deg på hele reisen: Fra søknader til ferdigstilling av skiboden. Med vår lange erfaring og kunnskap, gjør vi din visjon til virkelighet, steg for steg, helt til du kan låse opp døren til din nye hytte.
Solnedgang i hyttefelt

Vinteridyll på sitt beste!

Lær mer i våre hytteartikler

Vi har flere hytter som passer ulike terreng. Både våre ferdighytter for sjø og ferdighytter for fjell kan enkelt tilpasses for å smelte sammen med omgivelsene, enten det er i skogkledde områder, i åpne landskap eller på krevende fjellgrunn.

Våre eksperter deler sine beste tips og råd for å hjelpe deg med å gjøre hyttedrømmen til virkelighet. Les mer om:

Arealeffektiv hytte

Hytte på fjellet? Vaag er en arealeffektiv minihytte som passer ulike terreng, både på skrå og flate tomter!

Funkishytte ved sjøen

Funkishytte ved sjøen? Sjekk ut den lekre ferdighytten Hamarøy – perfekt for å nyte utsikten fra flere vinkler!

Les mer om våre hytter her

Ta kontakt for din hyttedrøm!

La oss hjelpe deg å realisere hyttedrømmen. Blink Hus har hytteforhandlere over hele landet – ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?