Hopp til hovedinnhold
Hus under bygging av Blink Hus Teft Entreprenør

Bygg hus med Lofotens største boligbygger – 1400 huseiere har allerede gjort det

Med Blink Hus TEFT Entreprenør er steget mot ditt nye hjem både enklere og sikrere. Vi bygger hus i hele Lofoten, og har erfaringen og kunnskapen som gir deg et hjem du vil elske – tilpasset et røft, nordnorsk klima.

Bygge nytt hus eller kjøpe ny bolig i Lofoten og omegn?

Planlegger du å bosette deg i Vestvågøy, Flakstad, Moskenes eller Vågan? Da vil vi gjerne samarbeide med deg!

Hos oss er hver eneste kunde og deres unike visjon vår førsteprioritet. Med over 1400 kvalitetsboliger i bagasjen, har vi erfaringen som sikrer at ditt nye hjem blir akkurat som du ønsker.

Vi har et bredt utvalg av tomter som du kan velge mellom, noe som vil si at vi har mulighet for å bygge nye hus, leiligheter og tomannsboliger i lang tid fremover. Vi bygger også på din tomt om du har det.

Funkis tomannsbolig

Lekker og praktisk tomannsbolig i funkisstil!

Se hjemmesiden vår for nye boliger til salgs og ledige tomter i Leknes og omegn

Pris for nytt hus

Lurer du på hva det koster å bygge hus med oss? Registrer deg på blink-hus.no for å få opp standardpriser for våre ferdighus.

Du kan også ta kontakt med Stina eller Freddy for et skreddersydd prisestimat på hele prosjektet.

Stina har fulgt mange kunder på veien mot boligdrømmen, og deler gjerne sine råd med deg. Nedenfor gir hun deg et innblikk i hvordan det er å bygge hus med Lofotens største boligbygger.

Vi strekker oss langt for å få til det kunden ønsker. Med en standardleveranse av topp kvalitet, er det ofte ikke store forandringer som kreves for at kunden får sitt drømmehjem, sier Stina.

Spør oss om husbankfinansiering

Våre ansatte har god erfaring med Husbanken og kan derfor hjelpe deg med å søke lån når du bygger med oss.

Vi ser at flere av de som ikke får lån i en ordinær bank, kan ha mulighet for å få lån gjennom Husbanken, forklarer Stina.

Tømrer som bygger hus

Når du velger oss, velger du lokal kvalitet og håndverk som varer.

Hjemmet starter med et håndtrykk

Hver boligdrøm begynner med det første møtet. Hos oss inviteres du inn på vårt kontor for en kopp kaffe og en uforpliktende prat. Dette lar oss bli kjent med dine ønsker og behov, enten det gjelder hvilken type bolig som er aktuell, tomt eller finansiering.

Et hjem er personlig, og vi ønsker at våre kunder skal føle at de er i trygge hender fra første stund, understreker Stina.

Bygget for å stå imot stormen

Vi at det kreves litt ekstra for å bygge boliger som står i havgapet. Derfor er våre hus bygget for å stå støtt selv når været viser seg fra sin tøffeste side.

Husene bygges med spesielle lag som beskytter mot kraftig vind, og tak som er ekstra forsterket, slik at det også tåler tung snø. Det betyr at uansett hvor mye det blåser eller snør, er huset bygget for å holde deg trygg og varm.

Stina legger til:

Våre erfarne tømrere er også gode på planlegging og arbeider derfor smart og effektivt uansett vær og vindforhold.

Populære hus blant våre kunder

I dagens marked er hus på ett plan, som Lunner, svært etterspurt:

Enebolig på ett plan - Lunner fra Blink Hus

Lunner – vår kompakte enebolig med storslått vindusparti og god romfølelse, perfekt for det nordnorske landskapet.

Funkishuset Fredrikstad fra Blink Hus

Også funkishuset Fredrikstad har slått bra an i lokalområdet.

I tillegg tror vi at våre nyeste husmodeller Svolvær, og Askøy med utleiedel vil bli populære for fremtidige husbyggere:

Funkishuset Svolvær fra Blink Hus

Husmodellen Svolvær.

Husmodellen Askøy med utleiedel

Husmodellen Askøy med utleiedel.

Last ned gratis huskatalog for å lese mer om boligene

Veiledning gjennom hele prosessen

Hos Blink Hus TEFT Entreprenør veileder vi deg sømløst gjennom byggeprosessen, fra første skisse til siste spiker. Med personlig oppfølging i vår egen butikk, kan vi sammen skissere både kjøkken og garderobe til ditt nye hus.

Vi gir kundene våre mulighet til å se og føle produktene i vår egen butikk. Det gjelder både kledning, vindu, tak, innervegger, flis, kjøkken, bad, garderober og mer – noe som gir en bedre forståelse av hva vi tilbyr.

For å sikre at alle detaljer er på plass, inviteres du også jevnlig til møter med våre håndverkere. Alle søknader blir håndtert av vårt dyktige team, slik at du kan fokusere på boligdrømmen – og med alt dokumentert og bekreftet, sikrer vi at resultatet blir akkurat som du ønsker.

Enebolig med garasje og terrasse

På utkikk etter hus til salgs i Lofoten? Sjekk ut denne eneboligen med garasje og husbankfinansiering!

Bygge hus i Leknes og omegn? Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Noe av det artigste vi vet er å få være med på overlevering av nye boliger og se hvor glade og fornøyde huseierne er! Kanskje du blir vår neste kunde?

Vårt råd er enkelt: Kjør på! Byggekostnadene vil neppe synke, så å bygge nå er en investering for fremtiden. Blink Hus TEFT Entreprenør står klar til å hjelpe deg med ditt neste boligprosjekt.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Våre prosjekter: Hus til salgs i Leknes

Barnehage bygget av TEFT Entreprenør

Visste du at vi var med på å bygge kommunens nye barnehage – et veldig unikt og spennende prosjekt som gikk på skinner fra A til Å!

Leiligheter bygget av TEFT Entreprenør

Vi har også bygd en åttemannsbolig med ekstra arealeffektive leiligheter i en lav prisklasse. Dette har gjort at flere førstegangskjøpere har kunnet finansiere sin første bolig, noe som vi er svært stolte av å ha fått til.

Ønsker du å bygge med oss? Les mer om våre tjenester her