Hopp til hovedinnhold
Svolvær - funkishus fra Blink Hus

Blink Hus – ditt lokale byggefirma

Blink Hus har et landsdekkende nettverk av lokale byggefirmaer med flere tiårs erfaring i bransjen. Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester, fra husbygging og tilbygg til rehabilitering og oppussing. Med våre erfarne fagfolk og lokale forankring kan vi hjelpe deg med å realisere drømmen om et nytt hjem eller en ny hytte.

Visste du at vi har tomter, hytter og boliger til salgs? Se våre ferdigstilte og planlagte prosjekter!

Hva sier våre kunder?

I vår huskatalog kan du lese historier fra kunder som anbefaler Blink Hus som byggefirma. Blant dem er Lasse og Elisabeth Solberg som skulle bygge nytt hus for tredje gang.

Vi kontaktet flere utbyggere og landet til slutt på Blink Hus. Når vi sitter her i dag, er vi veldig fornøyde med det valget. Byggeprosessen var ryddig og trygg fra første sekund. Ifølge tidsplanen til prosjektlederen, leverte de til punkt og prikke.

– Lasse Solberg, kunde hos Blink Hus Sigdal

Lasse Solberg, kunde av Blink Hus Sigdal

Lasse Solberg, kunde hos Blink Hus Sigdal.

Blink Hus har et slagord som går på lokal kvalitet. Det var kanskje noe vi ikke la så mye vekt på da vi skulle velge samarbeidspartner, men vi ser nå i ettertid at det kanskje var noe av det viktigste.

– Lasse Solberg, kunde hos Blink Hus Sigdal

Et utvalg av våre tjenester

Blink Hus er et byggefirma som tilbyr skreddersydde løsninger til hus- og hyttebyggere over hele Norge. Enten det gjelder tilbygg, nybygg eller rehabilitering, har Blink Hus forhandlere som er klare til å bistå med sin ekspertise.

Etne - husmodell fra Blink Hus

Et av våre nyeste funkishus, Etne.

  • Nybygg: Vi tilbyr et bredt utvalg av ferdighus – med eller uten tilpasninger. Vi kan også tegne et helt unikt hus etter dine ønsker.
  • Hytter: Vi har 13 hyttemodeller i forskjellige størrelser og stiler, alle tilpasningsdyktige for å møte dine spesifikke behov. Ønsker du noe helt unikt, står våre arkitekter klare til å tegne en skreddersydd hytte.
  • Tilbygg eller ombygging: Vi hjelper deg gjerne med å utvide din nåværende bolig eller hytte med praktiske og fine løsninger.
  • Rehabilitering: Vi kan gi nytt liv til boligen din, med respekt for boligens unike historie. Les også: Stadig flere rehabiliterer huset – dette er fordelene.
  • Innvendig oppussing: Vi hjelper deg også med å modernisere kjøkkenet, badet, eller forbedre tak, vegger og gulv, eller annen oppussing som gir deg et bedre bomiljø.

Hva er prisen for et nytt hus med Blink Hus? Se her!

Vi kan også hjelpe deg med mye annet: ny garasje, terrasse, hagestue og mer! Ingen byggeprosjekter er for store eller for små. Kontakt din lokale forhandler for å diskutere dine byggeplaner.

Hvorfor velge Blink Hus?

«Vårt mål er å skape trygghet i byggeprosessen ved å lytte til dine behov og ønsker, sikre jevn informasjonsflyt og diskutere løsninger sammen med deg. Det er mange viktige beslutninger som skal tas i et husprosjekt, og for å sikre at all informasjon kommer frem, er dialogen gjennom prosessen essensiell.»

– Kai Arne Hårklau, salgsansvarlig i byggefirmaet Blink Hus Voss Byggsenter

Blink Hus Voss Byggsenter

Andreas Buset Rogne og Ståle Rørlien ved Blink Hus Voss Byggsenter.

  • Lokal kvalitet med nasjonal trygghet: Blink Hus har byggefirmaer over hele landet som kjenner ditt område og dine behov. Samtidig får du tryggheten som følger med et stort, veletablert selskap. Som medlem av Mestergruppen, en ledende aktør i det norske boligmarkedet, leverer vi trygghet og kvalitet i hvert ledd av byggeprosessen.
  • Bredt tjenestetilbud: Enten du ønsker å bygge et nytt hus eller trenger en totalrenovering av ditt nåværende hjem, står ditt lokale byggefirma klare til å imøtekomme enhver utfordring.
  • Erfarne fagfolk: Våre byggefirmaer består av håndplukkede, dyktige håndverkere med år av erfaring og en lidenskap for faget. Vi forplikter oss til kontinuerlig utvikling og opplæring for å sikre at vi alltid er oppdatert på de nyeste byggemetodene, noe som garanterer et resultat du kan stole på.
  • Fast pris og tidsplan: Vi forstår viktigheten av forutsigbarhet i et byggeprosjekt. Derfor tilbyr vi deg en fast pris og en realistisk tidsplan. Dette sikrer at prosjektet ditt blir fullført uten skjulte kostnader eller unødvendige forsinkelser.
  • Godt samarbeid: Blink Hus jobber tett med deg gjennom hele prosessen, fra de første skissene til den endelige overleveringen. Et åpent og ærlig samarbeid sikrer at din visjon blir realisert akkurat som du ønsker.
Blink Hus Teft snekker

Dyktig håndverker fra byggefirmaet Blink Hus TEFT Entreprenør i Lofoten.

Kontakt ditt nærmeste byggefirma i dag for en uforpliktende samtale!

Få pristilbud fra ditt lokale byggefirma: kontakt nærmeste Blink Hus-forhandler. De informerer deg også om alt du trenger å vite: hva det koster å bygge hus, hvilken løsning som passer til din unike tomt, hvordan du kan tilpasse våre ferdighusmodeller og mer!

Relaterte artikler

Bygge hus i 2024?

Er du klar for å realisere boligdrømmen i 2024? Bli kjent med våre populære husmodeller, og få verdifulle tips fra vår erfarne boligselger, Kjell Inge Søvik, for en vellykket start på boligplanleggingen!

100 år gammelt hus ble nytt

Familien på Bømlo ville bevare stilen og sjarmen på det 100 år gamle huset. Nå har de fått et hjem som er oppgradert til dagens standard. – Vi er kjempefornøyde med jobben Blink Hus har gjort for oss, sier Erling Digernes og Mari-Anne Soltveit.