100 treff
Filter
Tags
Slik velger du riktige innerdører og ytterdører til ditt hus

Slik velger du riktige innerdører og ytterdører til ditt hus

Har du tenkt over hvor mye innerdører og ytterdører blir brukt i løpet av en dag eller et år? Med all slags bruk, skal den gjerne tåle det meste - åpnes, lukkes, slamres, bankes på og ikke minst leve i et skiftende klima. Derfor er det avgjørende å velge en dør som tåler all slags slitasje, samtidig som den passer til husets design.
Ferdighus – en smart løsning for ditt nye hjem

Ferdighus – en smart løsning for ditt nye hjem

Blink Hus tilbyr et bredt utvalg av ferdighus i ulike stiler og størrelser, som enkelt kan tilpasses dine ønsker og behov. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på fordelene med å velge et ferdighus, og hvorfor det kan være det beste alternativet for deg som ønsker å bygge nytt hus i dagens marked.
En hage som fremhever husets skjønnhet

En hage som fremhever husets skjønnhet

Å ha en vakker hage kan virkelig få huset til å føles som et hjem. Enten du er en erfaren gartner eller nybegynner, kan det være en morsom og givende oppgave å lage en hage som står i stil med huset. I denne artikkelen vil vi guide deg gjennom de viktigste trinnene for å designe en innbydende hage for deg, familien og gjester.
Bygge hus? Vanlige spørsmål og svar

Bygge hus? Vanlige spørsmål og svar

Vårt mål er å sikre at du har all den nødvendige informasjonen for å føle deg trygg og forberedt når du går i gang med å bygge ditt drømmehus. Vi har samlet noen av de mest vanlige spørsmålene om husbygging, slik at du kan ta de beste beslutningene for ditt nye hjem.
Rehabilitering av brannskadd bolig

Rehabilitering av brannskadd bolig

Blink Hus Bulls besitter omfattende erfaring innen gjenoppretting av boligskader, og det er mange fordeler knyttet til å velge en lokal byggmester.
Hyttedrøm for alle

Realiser hyttedrømmen med en av Norges fremste hyttebyggere

Med fokus på kvalitet og funksjonalitet tilbyr vi i Blink Hus et bredt spekter av hyttemodeller som passer perfekt for å nyte natur og friluftsliv! Fra små og effektive hytter som er tilpasset terrenget og miljøet, til større og mer herskapelige hytter med god plass til storfamilien, har Blink Hus noe for enhver smak.
Interiøret og detaljene som skaper en lun stue

Interiøret og detaljene som skaper en lun stue

Når det gjelder å skape den perfekte stuen, er det ikke bare helheten som betyr noe, men også detaljene. For det er nettopp detaljene som gir rommet sjel og personlighet, og som gjør at du føler deg hjemme og avslappet. Hva kan vel være mer stemningsfullt enn en stue med vakre spiler, en varm peis og naturlig treverk?
Slik kan du gjøre husbyggingen rimeligere

Slik kan du gjøre husbyggingen rimeligere

Dagens marked for husbygging kan være utfordrende for de fleste. Med økte renter og høyere byggekostnader kan det virke vanskelig å realisere drømmen om et eget hjem uten å sprenge budsjettet. Likevel finnes det en rekke tiltak du kan ta for å gjøre husbyggingen mer overkommelig.
Sponsa nye vindauge til Stryn Arbeidssenter

Sponsa nye vindauge til Stryn Arbeidssenter

Kva gjer ein når kommunale kroner blir for små? Endre Håberg, dagleg leiar i Blink Hus Stryn (Sølvberg Bygg AS), var ikkje i tvil då Martin Roland Hansen viste han lokala til Stryn Arbeidssenter: – sjølvsagt sponsar vi nye vindauge til eit bygg og brukarar som verkeleg fortener det!
Hus på ett plan

Hus på ett plan

Stadig flere ønsker å bo på en flate. Våre hus på ett plan er tilgjengelige i mange ulike varianter og stilarter, slik at du kan finne det perfekte huset som passer din livsstil og dine behov!